HelenSaevikFashionBlog »

CHANEL KIND OF TUESDAY

Jeg blir aldri lei disse grasiøse showene. Så mye fint! Og høydepunktet er selvfølgelig når Mr. Karl Lagerfeld kommer trippende på slutten av showet ;) Jeg skulle ønske jeg kunne å sy - ordentlig! Jeg skal faktisk lete frem symaskinen og prøve meg litt idag, inspirert av Chanel - jaja, litt høye forhåpninger kansje? Haha, men den som intet våger - intet vinner! 

Mye hvitt og sort, mye statementsmykker, perler, innslag av blått, rødt, grønt og rosa. Jeg blir copycat på smykkene og armbåndene - note to myself: Always buy two of each jewelry from now on! 

Ønsker dere alle en fin tirsdag så lenge, her hjemme er det nysnø i fjellet i dag, og julen nærmer seg med stormskritt! Hjelpes! Det er under to måneder igjen til hjemmet stråler i sin juledrakt, hurraaaaa som jeg gleder meg til jul!!!! Men først skal jeg nyte høsten! Viktig å glede seg til noe, men enda viktigere å leve i nuet! 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits