HelenSaevikFashionBlog »

MR. & MRS. ARMANI CODE

Hello Armani! 

Jeg var en tur innom Parfymelle i Ulsteinvik for en liten stund siden og oppdaget denne fin-fine duften fra Armani. O`la laaaa!

Jeg har hørt mine venninner snakke om denne i lengre tid og tenkte at nå skal jeg teste den ut selv. To spray på håndleddet, en tur innom KaffiBaren - vips tilbake til Parfymelle og sikre meg favoritten!

Det beste når du skal teste en ny duft er å la den sitte en times tid, da kjenner du alle notene i duften komme til sin rett. Og denne kom virkelig til sin rett - på min hals. Og ekstra moro var det når vi kom hjem og oppdaget at min elskede har Armani Code for Men på sin hals. "Hello, we`re the Armani Code couple" ;) 

Den er en av de bedre parfymene jeg har hatt, noen gang. Ett lite tips er å huske å bruke bodylotion i samme duft. Da kommer notene i duften bedre frem og du får en "rundere" duft - pluss at den sitter lengre. Dersom du ønsker en mildere duft kan du velge å bruke kun bodylotion (jeg velger begge, tommelen opp fra både meg og my Mr. Armani Code)

Stikkord for duften er appelsinblomst, vanilje og "a dash of honey" - elsker appelsin, elsker vanilje, elsker "a dash of honey".

Du finner herligheten på Parfymelle Ulsteinvik, nærmere bestemt på "Blåhuset", vegg i vegg med Overvåg - dette kan bli fremtidens lunch-shopping merker jeg;) 

Ingen kommentarer

Jannike

04.10.2012 kl.18:47

Armani Code for menn er aldeles F A N T A S T I S K !!! Heldige du som får sniffe på den :) Haha :)

Helensaevik.blogg.no

05.10.2012 kl.09:11

Jannike: Hei Jannicke :) Jepp! Den er veldig god!!! Også hadde vi "glemt den" litt, men nå er den på plass på halsen igjen - og jeg sniffer så ofte jeg kan , hahaha ;);)
Ha en fin helg Jannicke, klem!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits