HelenSaevikFashionBlog »

MOROCCANOIL - EVERLASTING LOVE!Moroccanoil! Alltid! 

På mitt bad står disse kjekke produktene. De ble med meg hjem sist gang jeg var hos vakre Tanja på Saxett. Jeg var spent på om shampoen og balsamen er like fantstiske som oljen og JA det er de! Jeg har jo i lang tid vært avhengig av Hollywood oljen i denne serien og nå kan jeg slå i bordet med at både shampo & balsam også er Hollywood-produkter!

Jeg har veldig tørt og brusete hår, så jeg må alltid varmebehandle hårmanken for å se presentabel ut. Men ikke nå lengre! Jeg har allerede skrytt om denne shampoen og balsamen til de rundt meg, og nå vil jeg anbefale den til dere også. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den beste shampoen jeg noen gang har brukt! Håret blir rolig og blankt, og det aller beste av alt: Jeg slipper å varmebehandle det! Hurra!!! 

Dette er ikke ett sponset innlegg for de som må tro det,  jeg snakker fra hjertet. Jeg ble så nysjerrig på resten av serien etter at jeg såg innslaget på God morgen Norge på Tv2 for noen uker siden, så jeg spurte frisøren min om hva hun ville anbefale av disse. Tusen takk for anbefalingen Tanja! You rock my hair! 

Ps, også dufter de som himmelen også;) 

 

Ingen kommentarer

Tanja Ø.Solem

03.10.2012 kl.20:31

Kjekt dei fallt i smak :)

Helensaevik.blogg.no

05.10.2012 kl.09:16

Tanja Ø.Solem: Hola Tanja :) Ja, disse var perfekt til hårmanken, tusen takk for anbefalingen!! God helg my Queen of hair <3 :))

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits