HelenSaevikFashionBlog »

MED HJERTET I HÅNDEN

 

GOD LØRDAG KJÆRE LESERENE MINE!

 

Jeg er en tikkende bombe om dagen, men en glad-bombe altså ;) Jeg gruer meg sånn til tirsdagen kommer - og når snille hjerter spør meg hvordan det går med meg, så svarer jeg helst at jeg ikke vil tenke så mye på det, for da blir det så virkelig. Og tårene kommer lett. Litt feigt, jeg vet, men jeg synes det er best å la være å tenke så mye på det. Noen av dere har sendt meg mail og lurer på hva det er de skal gjøre i Trondheim og det tenkte jeg at jeg skulle svare på etter beste evne her på bloggen. 

For å være helt ærlig så vet jeg ikke helt hva de kommer til å gjøre, alt kommer an`på hva de finner på "for-undersøkelsene" tirsdag, da skal de ta alle prøver som EKG, blodtrykk +++ jeg vet ikke helt hva, men det er "prøve-taking-dagen". Onsdagen står det i innkallelsen at jeg skal være klar 0730, da vil de gå inn i hovedpulsåren, fra lysken. De fører 3-4 små små ledninger opp gjennom hovedpulsåren og opp til hjertet. Jeg tror (les HÅPER) at de vil gi meg en real dose "let`s knock out Helen" medisin når de gjør dette. Så jeg vil forhåpentligvis ikke merke noe av dette, men når de kommer opp til hjertet, da må jeg være helt våken og klar, for da skal de provosere frem disse hjerteflimmer anfallene. Der er her jeg gruer meg som en skrulling!  Alt kommer an på hva de finner når de provoserer frem disse anfallene. Dette vil ta 2-8 timer, alt etter hvor "feilen" ligger og OM det er dette som er grunnen til hjerteflimmeret. Er det nerveimpulser som sender feil signaler, da "brenner" de disse nerveimpulsene, slik at de ikke kan sende feil signal. Når og om de brenner, så vil de på nytt prøve å provosere frem disse anfallene, for å se om inngrepet er vellykket. Jeg er i de beste hender, dette er en prosedyre disse spesialistene gjør hver dag, så jeg stoler helt og holdent på de. Og jeg håper de finner ut av det, men ja, jeg gruer meg virkelig. Mest til den delen at jeg må være våken når de holder på å tulle i hjertet mitt. 

Jeg sier til meg selv at jeg må skjerpe meg, jeg har jo tross alt født to jenter, sistefødte ved hjelp av keisersnitt, og dette inngrepet jeg skal gjennom nå er jo ett peanuts inngrep i forhold til ett KS, men jeg tror det er det at jeg ikke vet hva jeg går til som er så skremmende, og at jeg vet at når de fremkaller ett anfall, så er det veldig ubehagelig! Helst vil jeg ha musikk på øret, en real dose lørdagsmedisin og en trygg hånd i holde i under inngrepet ;) 

Etter inngrepet blir jeg lagt på overvåkningen noen timer. Kansje jeg får reise hjem samme dag (det håper selvfølgelig jeg!) men jeg vet ikke helt når jeg får komme hjem, alt kommer an`på hva de har gjort under inngrepet. I innkallelsen står det at jeg må være til dagen etter inngrepet. Og da er trøsten min at med friskt hjerte og humør, skal jeg da torsdag på shopping - om jeg ikke rakk det tirsdags ettermiddag ;) Eller kansje begge deler? Ja det hørtes ut som en god plan ;) Jeg skal innom cafè Somma, Nidarosdomen, og yndlingsbutikkene min i vakre vakre Trondheim. Så DET gleder jeg meg til! Også gleder jeg meg selvfølgelig til at alt er over!!! Da kan jeg gå på med friskt mot og ett friskt turbo hjerte - som by the way ikke skal være like turbo! Jeg har tatt meg selv i nakken og roet meg ned noen hakk. Jeg innser at jeg rekker ikke over alt, ett hjerte på høygir er ikke ett godt hjerte. Det er mye bedre å roe ned, og la det viktigeste få hele mitt hjerte, ikke litt av hjertet mitt overalt. Amen! 

Jeg synes det er en lettelse å skrive om dette her på bloggen, det gjør at jeg faktisk er mindre redd og ikke minst: Jeg slipper å gå rundt med pokerface denne uken. For jeg vet at alle kan se det på meg, jeg er ikke helt meg selv om dagen, jeg er litt småforvirra og klarer ikke helt konsentrere meg om det jeg skal må jeg innrømme. Da er det godt at jeg har ferie da :) Og gode venner og familie! Jeg er nemmelig superflink på å kose meg og gjøre det aller beste ut av situasjoner jeg gruer meg til. Klapp på skuldra! 

Jeg fyller dagene med bare koselige ting, som å gå på cafè og besøk, jeg går på shopping og til frisør, jeg gjør alle de tingene jeg elsker å gjøre. Omgir meg med mennesker jeg elsker å være sammen med - og jeg må få sende en KLEM til alle snille lesere som denne uken har gitt meg så mye GLEDE!!! I går møtte jeg en nydelig dame som fortalte at hun er så glad i bloggen min og nettopp disse "med hjertet i hånden innleggene",  tusen tusen takk! Det er fint med mote og alt det, men det er også fint å kunne snakke rett fra hjertet :)

Bloggen er god å ha. Jeg glemmer både tid og sted når jeg får holde på med interessen min, og strikket mitt!!! Hjelpes, hvem skulle tro at jeg kom til å strikke en genser!?? Iallefall ikke hverken min beder halvdel, Torill, mamma, jentene våre eller meg selv.... Men jeg er hekta! Jeg tar meg selv i å glede meg stort over reklamepausene på tv, da kan jeg konsentrere meg fullt og helt om strikket - for jeg er nemmelig supertreig! Jeg må ha øynene på strikket hele tiden, eller så bare mister jeg mausker og kløner det til - tro meg. Men jeg lurer på når jeg blir lei, for jeg mister sååå lett tålmodigheten! 

Jeg lovte dere ett bluse/skjorte innlegg denne uken og det er desverre noe forsinket, men det kommer dere, jeg deler med det samme alt er klart. Inntil da ønsker jeg dere en kjempefin lørdag. Her skinner solen og jeg skal straks hente hjem min elskede fra havet - jeg ble så glad når han ringte og overrasket meg med at han kommer hjem!!!! HALLELUJA! La oss håpe at han får være hjemme til onsdagen er over!!!!!!!!  

En tur innom Overvåg blir det også i dag, jeg gleder meg til å dele fine bilder med dere på Instagram - følg meg der om dere ønsker : Instagram # "Helen Sævik" - der legges det ut bilder oftere enn på bloggen også. Og dere, husker dere at jeg nevnte at en av dere vil få en kjempefin jakke fra Overvåg? Følg med dere - gleder er til for å deles :) 

 

GLAD LØRDAG - JEG HOPPER INN I NOE BURGUNER (!!) HØYE HÆLER OG EN BLAZER. OUTFIT BILDE KOMMER OM LITT.

KOS DERE, SMIL, GJØR DET ALLER BESTE UT AV DENNE DAGEN, DET HAR JEG TENKT Å GJØRE! PLUSS AT JEG SKAL KYSSE MIN ELSKEDE VELDIG SNART - DET ER DET ALLER ALLER BESTE MED DENNE DAGEN ;);) 

 

Legger ved denne fine sangen, den er så fin og går på full guffings in the Sævik household i dag ;) 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Anette

22.09.2012 kl.22:53

Lykke til med Trondheimsturen! 10 poeng til deg for å vise "mer" enn flott stil, både i dette og andre hjerte innlegg!

Og burgunder er knall! Måtte snope meg et Acne Canada i den fargen, og det varmer på flere måter!

Anette

Helensaevik.blogg.no

23.09.2012 kl.13:58

Anette: Hei Anette og tusen takk :) Lucky You, Acne Canada er så fint:) Ønsker deg en kjempefin søndag, god klem :)

Monica E.

23.09.2012 kl.16:46

Lykke til kjære du!

Gled deg til dei he fixa dej litt, -kvardagen blir kansje hakket bedre...:)

God klem sendes bortover veien:)

:/

24.09.2012 kl.17:25

hvorfor må du egenli opperere eller kva eg skal sei..?

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits