HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS DETAILS

Jepp, jeg har flyttet. Inn i Skappel-genseren min!

Den kan styles opp og ned, idag får den selskap av mine blå Debbieskulls og mitt blå Louis Vuitton + Michael Kors Hamilton i fargen luggage.

Fin tirsdag ønsker jeg dere - det regner og regner! Kansje jeg burde valgt støvler idag??

Ingen kommentarer

betinadurmiisi

11.09.2012 kl.11:10

Veldig stilig :)

Tasha

14.09.2012 kl.13:45

Grrr.. Vet du jeg blir litt i krise når jeg ser på bloggen din, egentlig er jeg litt Rock Chic i stilen men når jeg ser alle antrekkene dine så smyger det seg inn litt mykere linjer her og der.

Faktisk så tenkte jeg slik en dag at nå skal jeg slutte å se på alle disse bildene men så blir det litt slik "hm... hva nå det er hun tar på seg" og så ender jeg med å se likevel og JA jeg må innrømme det de fleste antrekkene og fargene er helt RÅ.

Det blir litt som Marc Jacobs sa det : Fashion and Luxury is not a need, It`s a desire.....

Ha en fin (regnfull) helg i dine Smashing MJ`s (jeg sitter offshore for øgonblinken og har fashion moments med alle de lekre bildene, regn eller ikke) :-)

Helensaevik.blogg.no

14.09.2012 kl.18:02

Tasha: åååå kjæreste Tasha!!! Du ga meg akkurat dagens største smil, tusen takk :D Jeg er suuuuperhappy for at du titter innom og liker antrekkene - jeg har selv en litt mer rocka stil, men liker også veldig godt en litt strammere og mer elegant stil - Overvåg outfit`s fra butikken hos oss er ofte litt mer elegante og det sniker seg mer og mer eleganse inn i garderoben min merker jeg ;) En god kombinasjon er bra tror jeg :)
Håper du koser deg offshore og mamma hilser at hun tar i mt bestilling på genseren dersom noen er intr. Ta kontakt med meg på mail : helen.sobee@yahoo.com også får dere flere opplysninger :) Nå skal hun til å strikke meg en finfin genser i sort, kortere og mer angora, elsk:) En versjon vi kombinerer sammen, hun kommer med gode forslag og jeg jubler :D
Hurra for Jacobs`en - Fashion and luxury is for sure a desire! :)

Takk igjen for herlig kommentar - god klem!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits