HelenSaevikFashionBlog »

MY WEEKEND @ INSTAGRAM

Hvilken helg!

Fredagkveld var jeg så heldig å få være tilstede på the grand pre-opening av den fantastiske utstillingen til Javier Barrios ; Twilight is upon me. Jeg ble blåst av banen av de vakre bildene, rett og slett fantastisk! Ekstra hyggelig å få møte den kjekke kunstneren og høre han fortelle om sine malerier og hans historie. En utrolig dyktig kunstner. Gratulerer Javier! 


Studio Hugo Opdal på Flø har denne helgen besøk av kjekke Javier og jeg oppfordrer alle til å ta turen dit i morgen, en opplevelse verdt å få med seg!
Tusen takk Javier, Hugo, Audun og Rita for en flott kveld:)
Storkosa meg med den storslått kunst, herlige mennesker, nydelig mat og drikke + Moods of Norway shopping. En helaften å minnes!

I dag var det tidlig opp og på Cosmetique jobb, hvilken dag! Fosnavåg stod på hodet, makrellfestivalen ble en kjempesuksess, strålende sol, teltet var fullt av glade mennesker, det ble servert både sushi, cupcakes  fra Bakedilla v/ Silje-Mari Skorpen Nygjerdet - tusen takk for nydelige cupcakes!!! Min nye favoritt er cheesecake-cupcakes, o heaven! De var supergode!
Vi tuttene på Cosmetique fikk servert deilig sushi (Fiskerberg var leverandøren i samarbeid med Fosnavåg seafood) til lunch og dagen gikk i ett! Vanvittig med folk hos oss idag, veldig gøy!
Vi elsker festivaler:)

Nå skal det bakes litt flere kaker, før det ventes storinnrykk hos oss i morgen og feiring av min kjære's bursdag:) 

Sunday is cakeday!

Håper dere har hatt en strålende helg - har du muligheten anbefaler jeg på det varmeste å ta turen til Flø i morgen og nyt fantastisk kunst av Javier Barrios!!

Tusen takk igjen for en herlig pre-opening!

Happy weekend:)

Ingen kommentarer

Susi

08.09.2012 kl.21:34

nyydelige bilder! :D

Helensaevik.blogg.no

08.09.2012 kl.21:46

Fantastiske bilder av Javier Barrios! Beklager så dårlige mobilbilder- jeg hadde desverre ikke med kameraet denne kvelden, derfor mobil uploads..

Klem!

onemi

09.09.2012 kl.21:56

Fantastisk nydelige bilder<3 Vil du hjelpe oss med spørsmålsrunden? ; http://onemi.blogg.no/1347215298_sprsmlsrunde.html

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits