HelenSaevikFashionBlog »

HVERDAGSLYKKE ER DE SMÅ, STORE TINGENE

Just nu koser jeg meg! God morgen Norge på tv'en, kaffi i kroppen og koppen, ute stormer det og solen skinner, o' vestland vestland!

Hjemmekontor er det beste som finnes, omgitt av de jeg elsker mer enn noe annet, friske blomster, duftlys (Nille har noen kjempegode) og det stormer ute.
Akkurat her er det jeg finner mest inspirasjon:)

En familie jeg tenker ofte på er Ylva's familie... Ylva er en vakker jente på 6 år som er rammet av kreft.. Gjennom facebook, får vi følge familien i opp og nedturer.

Jeg ønsker å minne mine lesere på noe som pappa'en til Ylva sa her en dag:
"når var det sist du tenkte; så herlig, jeg våknet idag også, du tar av deg dynen og setter begge beina på gulvet, du har to bein du kan gå med. Ser ut av vinduet og er takknemmelig for at du kan se den fine solen som nettopp har stått opp...starter du dagen slik, så er jeg helt sikker på at andre ting blir helt uvesentlig, selv om du ikke dro avgårde med lottogevinsten, så er du mye heldigere!" Husk det dere:)

Mamma'en til Ylva sa det også så fint... "Hverdagslykke er å sette pris på de små tingene og nyte hver eneste stund. Dette kaller vi hverdagslykke."

Vi har alle mye å lære av denne sterke familien. Husk å være takknemmelig for de små, men store tingene i hverdagen.

Ønsker dere alle en fin dag, og en ekstra fin dag ønsker jeg Ylva og hennes familie:)
Ingen kommentarer

Carina Chanel

04.09.2012 kl.10:50

ha en flott dag du også!

Hanne

04.09.2012 kl.10:54

Ha en fin dag!

Helensaevik.blogg.no

06.09.2012 kl.09:18

Hanne: takk i like så Hanne :)

Helensaevik.blogg.no

06.09.2012 kl.09:18

Carina Chanel: takk i like så Carina :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits