HelenSaevikFashionBlog »

DAGENS OUTFITHURRA-FØRSTE-DAGEN-I-HÆLER-IGJEN-OUTFIT:

Acne shoes (har flere på lager) // G-star raw boyfriend jeans // Acne t-shirt (finnes også i sort og rosa) // Louis Vuitton skjerf // Michael Kors veske.

 

Hvilken dag:) Jeg tok meg en snartur innom Overvåg (en snartur blir raskt en time med oss:)) og herreminhatt - her er news her! Jeg greidde ikke å velge ut kun ett "outfit of the week", så det ble 4!!! Joyful joyful det har kommet så mye fint! Nå gjør jeg meg klar til photoshoot og gleder meg som en unge faktisk!

Jeg kan nevne en drøm av en Acne kjole, husker dere den hvite jeg hadde i fjor? Den kom i vinter-rødt! En lekker cape av Michael Kors, Acne jeans i vinter-rødt (oh sweet Jesus!!!!) nye Acne ankelstøvletter (Arna) og og og... nei, dere må glede dere! Husker dere Julia Roberts i Pretty woman, den scenen der hun har vært på S.H.O.P.P.I.N.G, hun sprader rundt med x antall handleposer i? Akkurat sånn følte jeg meg når jeg danset ut døren på Overvåg - bortsett fra at jeg har ikke handlet alt dette da selvfølgelig, det tilhører butikken, men jeg er så heldig å få bli avbildet i disse fine fine plaggene. Glede! Det skal ikke mer til for å glede dette hjertet faktisk:) 

Men den vinter-røde Acne buksen? Den kommer inn under september`s shopping budsjett - you bet! 

Nå løper jeg ut døren for å forevige disse fine plaggene, ønsker dere alle en fin dag så lenge, ta vare på hverandre! 

Ingen kommentarer

Cathrin

29.08.2012 kl.15:23

veldig fint! :)

Ane Magnussen

29.08.2012 kl.17:33

Utrolig fint!

Marit

29.08.2012 kl.22:29

Ganske misunnelig på skjerfet. Beige og blått er fiiint sammen. Ønske, ønske et stort septembershoppingbudsjett!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits