HelenSaevikFashionBlog »

MY LIFE @ INSTAGRAM

1 & 2: Outfit details to love! Otazu smykker fra Diva Design, Molde

3: Somewhere over the rainbow.

4: KK trend - vi skal glitre i høst, hurra:)

5: Høsten kom idag!

6: Vakreste lyskruna fra Diva Design

7, 8 & 9: My WIC is a little happy univers!

 

Når jeg ikke er så aktiv på bloggen, da er jeg på Instagram , min lille miniblogg! 

Velkommen skal du være - du finner meg ved å søke "helensaevik" - hekta? Check! 

Mye skjer om dagene, en spennende tid (updates to come) og jeg kjenner at jeg gleder meg over høsten som har kommet. Egentlig har jeg ventet veldig lenge på sommeren, men jeg er glad og takknemlig for sol og sommer på Mallorca, takk og lov at det er mulig å oppsøke sommeren - for her på sunnmøre har den igjen glimtet med sitt fravær. Men vi er like blide!

Nå gleder jeg meg over høsten - som kom i dag, as we speak! Jeg skal tulle meg inne i pledd og tøsslusser, fyre i peisen, vaske ut sommeren, dekorere med kongler og lyng, kansje kjøpe noen fine nye "høst-puter" til stuen, drikke te og jeg skal kaste meg ut i prosjektet mitt "Skappel-genseren!" Følg med, jeg SKAL få den ferdig til jul, nå venter jeg bare på garn også er jeg klar (+ Torill og mamma som mine partners in crime!) 

Nå tar jeg natt, før det kommer ett "Helen, med hjertet i hånden" innlegg igjen;) I morgen setter jeg kursen mot Overvåg en snartur, jeg klarer ikke vente til helgen, jeg må opp og se de lekre nyhetene som kom fra Acne i dag!!!! Såg du bildene på facebook? Den nydelige hvite Acne kjolen er hos oss, i vinter-rødt!!! Jeg tripper her jeg sitter! Og en lekker kåpe! Følg med i morgen på Instagram, der kommer det nok bilder ;) Og kansje en sniktitt på facebook også ;) 

Nå natt! Sov godt snille leserene mine:) 

 

 

Ingen kommentarer

skraatak85

27.09.2012 kl.17:37

Instagram ass. Jeg er også der, livet blir liksom så fint gjennom bilder:)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits