HelenSaevikFashionBlog »

WEAR IT LIKE YOU MEAN IT

 

Jeg elsker denne stilen! Heidi Klum ser fresh ut uansett synes jeg - og vi kan la oss inspirerer, hurra!  

Jeg er stor tilhenger av jeans, pumps, singlet/tshirt, blazer, skinnjakke og selvfølgelig paljetter. Det er fortsatt gull alt som glitrer i min verden og jeg liker at motebildet gir oss frie tøyler til å skinne og glitre litt i hverdagen. Nå kan du trygt lete frem glitter og glam på en helt vanlig mandag, ikke bare til helgen og festligheter. Dobbelhurra!  Du kan gjerne bruke paljettveska di til slitte boyfriend jeans. Eller du kan bruke en fin paljett blazer til jeans. Alt er egentlig lov, så lenge du føler deg fin. Ett lite tips er å tørre å kombinere "fest-plaggene" dine med jeans - ta en titt i garderoben din og tenk nytt, jeg er helt sikker på at du oppdager mange skatter som du ikke trodde du kunne bruke til hverdags. Jeg er også sikker på at kollegaene dine snapper opp trenden dersom du på mandag møter opp i paljettz ;) Just do it - everybody needs a little sparkle in their lives - even on a monday! 

Glad lørdag dere! Nå kler jeg meg i paljetter og setter kursen mot Cosmetique. Senere i dag er det bursdagsfeiring - perfekt lørdag! 

Pssst! Tittet dere innom meg på Instagram og fikk en sniktitt av min nye veske? Den lå på nattbordet mitt i natt faktisk - så gal er jeg... jeg ønsket den både god natt og god morgen;) Er du ny på Instagram , så er du hjertelig velkommen til å følge meg om du ønsker. Du finner meg ved å søke "helensaevik". Velkommen til min lille miniblogg:) 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits