HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS OUTFIT & FUN

Denne fine vesken fra Overvåg fortjente å bli med på bildet, siden den ikke fikk bli med på outfit of the week til søndag. Du finner den hos oss i butikken, akkurat pakket opp ;)Følelsen av å drikke kaffi fra ett nydelig arvet service er ekstra koselig i godt lag. Gratulerer igjen med dagen din kjære Sunniva vår:)

En av hennes fine gaver:)

Candy så langt øyet kan se :)

Todays outfit: Debbie shoes // Bukse fra noen år tilbake // Marc Cain singlet // Rock n`blue skinnjakke // Michael Kors veske (Overvåg nyheter)

Vi startet dagen med kaffi og kos, shoot for "Outfit of the week"- også bursdagskos. Bursdager blir vi aldri for gamle til å feire, så en glad Sunniva pakket opp fine gaver fra nære og kjære , deriblant den fine Acne genseren - vi spiste deilig bløtkake med jordbær og drakk kaffi fra det fineste serviset. Stas! En tur innom Overvåg og en fin-fin veske ble med meg hjem for testing - den er en keeper!!!! Jeg er forelsket i den faktisk! Deler bilder snart:)

En nydelig dag så langt! Ja, du vet det blir en herlig dag når du starter den med bløtkake til frokost :)

Følg med for en liten sniktitt på outfit of the week. Vi beklager samtidig at det er litt rot på bloggen enda, den er under ombygging og til søndag skal alt være på plass. Hittil er det desverre mye som ikke fungerer som det skal (linker etc..) Tusen takk for ros og ris underveis, veldig hyggelig med tilbakemeldinger på nyedesignet.

HAPPY WEEKEND DERE!!! Jeg springer til kjøkkenbenken og setter på en ekte sunnmørsk ballpanne! 

Ingen kommentarer

Lisa mari

24.08.2012 kl.17:16

Så utrolig flotte bilder! og veldig fint outfit!:-)

may-teresa

24.08.2012 kl.18:30

loveit :-D

Helensaevik.blogg.no

25.08.2012 kl.22:42

Lisa mari: tusen takk Lisa Mari :) God helg :)

Lisa mari

27.08.2012 kl.21:57

du er meget pen!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits