HelenSaevikFashionBlog »

IF YOU EVER LOVED SOMEBODY PUT YOUR HANDS UP

GLAD FREDAG SNILLE LESERENE MINE OG KJÆRE SUNNIVA, GRATULERER HJERTELIG MED DAGEN DIN!!! GLAD I DEG - NÅ OG FOR ALLTID:)

Morgenstund har gull i munn. Jeg er så glad i en rolig start på dagen, noen kopper kaffi og oppdatering på yndlingsbloggene mine, så bærer det av sted til ukens photoshoot. I dag skal jeg avbildes i fine nyheter fra Michael Kors, en denimbukse av verdens deiligste kvalitet, o`la laaa jeg gleder meg til å vise dere denne ukens outfit. Vi har fått inn masse nyheter, og noen lekre vesker fra designeren - gled dere:) Men først er det stellings og krøllings;)

Ønsker dere alle en fin fredag, følg med for en liten sniktitt av outfit of the week.

Legger ved denne fine sangen. Søte Drew traff meg rett i hjertet med sin versjon av "Just a dream". (Ønsker du å høre orginalen klikker du her.) Fin fin! En av mine all time favorites:) Turn up the volume and sing along! "If You ever loved somebody put Your hands up!"

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits