HelenSaevikFashionBlog »

TODAYS FUN FUN FUN


Om jeg glemte buksene? Ikke helt ;) Men en moro photoshoot ble det - på ny location! Resultatet kan dere se kommende søndag her på bloggen, eller dere kan klikke dere inn på facebook siden vår for å få en liten oppdatering. Snakker med om oppdatering - i går oppdaget jeg at jeg ligger på 2. plass på moteblogger.no !!! Hvilken glede! Tusen takk til alle mine snille og trofaste lesere som er innom og henter litt inspirasjon og hverdagsgleder , jeg setter stor pris på dere alle!

Dagen var komplett fiiiin når jeg fikk besøk av solstrålen Sunniva!!! Så gøy:) Håper du får en kjempefin helg vakre og tusen tusen takk for superhyggelig møte! :)

En liten sniktitt på enda ett outfit of the week som kommer til søndagen har dere her! Hjelpes så mange skatter som ramler inn døren hos oss på Overvåg. Gleder meg til i morgen og se hva postmannen har med seg;) Ønsker dere alle en fin torsdagskveld så lenge - jeg skal legge meg på ladding til i morgen og en ny herlig dag med RØVER-SALG! Halv av halv pris er supermorsomt faktisk :) Happy shopping dere!

Vakreste solstrålen fra Nord er denne sola - Sunniva! Like vakker i hjertet som utenpå <3 Håper det ikke er lenge til vi sees igjen!

Jeg glemte helt å ta dagens outfit bilde, men detaljene ble black & gold; Michael Kors genser, Cambio bukse og Debbie pedal(er) på beina. Vakre Sunniva skulle jeg også foreviget i sin fine outfit, men i all glede over å se henne, så var dette det bildet i husket å knipse ;)

  

Ingen kommentarer

Ana

17.08.2012 kl.14:11

Kjempefiine bilder :)

-Har spørsmålsrunde i bloggen min hyggelig om du kunne spørre meg noe :)

Mathilde

17.08.2012 kl.19:40

Nydeligste Helen <3

Sunniva fra nord

17.08.2012 kl.23:27

Åh, for noen fine ord, da:-D Og det var KJEMPEkoselig å møte deg også, vakreste du <3 Håper du også får en finfin helg! Klem:-*

Helensaevik.blogg.no

19.08.2012 kl.16:48

Sunniva fra nord: Hello sunshine :):) Gleder meg til neste gang! Og tusen takk for nydelig gave <3 Håper bryllupet var perfekt fra ende til annen og goood tur hjemover igjen :):)

Helensaevik.blogg.no

19.08.2012 kl.16:49

Mathilde: <3 <3 <3 OG DU !

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits