HelenSaevikFashionBlog »

MRS. I MISS MY HIGH HEELS

Okey, it`s a fact! Jeg føler meg halv uten hælene mine!

Akkurat nå gleder jeg meg noe vanvittig til jeg kan få på meg høye hæler igjen, selv om jeg må smøre meg med tålmodighet en stund til. Høye hæler gjør noe med oss - iallefall meg, det har jeg lært meg selv denne uken, etter å ha humpet rundt i èn tjukkelabb (finnes det ikke paljettlabber?? haha;D ) og èn sko - så har jeg lært om meg selv at jeg var født med hæler, jeg elsker det, selv om jeg er hele 182 cm over havet. Høye hæler gir meg en bedre holdning og jeg føler meg "kledd". Jeg sverger; når foten er leget, da skal jeg sove med hælene mine. "I dont`t know who invented high heels, but all women owe him a lot!"  Amen!

Nå er jeg snart på vei ut døren for å titte på nyheter fra Overvåg - gleder meg :) Til søndag blir det outfit of the week igjen, hurra:D Dog uten sko ;)

Ønsker dere alle en kjempefin fredag - og dere, jeg tuller litt med disse hælene altså - det finnes da virkelig større bekymringer i livet enn sko, faktisk, men litt leven må man holde - after all it is friday!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits