HelenSaevikFashionBlog »

UPDATES

Det blir lite outfits om dagen, grunnen er at jeg hopper rundt på ett bein og får ikke på meg mer enn èn sko;) Men jeg kommer sterkere tilbake dere! Inntil videre er det litt hjemmekontor på tapeten. Greta og Peggy oppdaterer meg fra København og jeg sender tusen klemmer nedover:) Jeg skal gi dere en smakebit fra København fashion week og hva vi kan vente oss av skatter på Overvåg fremover - gleder meg!!!

Jeg må innrømme at jeg storkoser meg når jeg kan sitte ved kjøkkenbordet, god kaffi, høy musikk, inspirerende bøker og oppdatere meg på yndlingsbloggene mine - tenkte jeg skulle tipse dere om noen av mine favoritter, fordi gleder er til for å deles:)

Linker finner dere her:

Sofi Fahrman - TheSartorialist - jakandjil - Stylebykling - Kayture - Ladybirdsnest - Polliani - MotebloggenKK - CarmaCamillaPihl - Hippiehippiemilkshake - Dette er bare noen få av de jeg er innom hver dag, Ipad`en min har utallige sider, fyllt opp med apps til mine favorittblogger og listen over gode bloggere er lengre enn suuuuperlang! (Please God, don`t crash my Ipad, ever!)

 

Ta vare på hverandre så lenge, nå må jeg løpe (hinke) meg ut døren - vi er invitert på middag til min snille mormor og morfar - glede!

Ingen kommentarer

Therese

10.08.2012 kl.09:58

Hei Helen! Forstår du koser deg tross alt:) God bedring! Lurer på en ting :) Blazeren din fra Acne, er den litt stor i ryggen - om du forstår?. Jeg har prøvd den på, men synes den slang litt...

Skal den vere slik?.

Godbedringsklem sendt:)

GjoriiN

10.08.2012 kl.11:03

God bedring :) Og ha en fin dag :D

Helensaevik.blogg.no

10.08.2012 kl.11:13

Therese: Hei Therese :) tusen takk:) må innrømme at det er litt irriterende å ikke være i København, men det hadde jo blitt bare superirriterende å hinket rundt der ;D så da gjør vi det beste ut av det og gleder oss heller til neste gang ;);) Acne blazeren ja! Du har helt rett, den er på en måte litt "oversized" ja, den "sitter" ikke helt inntil - ikke figursydd.
Typisk Acne i snittet :) Gleder meg til å vise dere Acne nyheter snart, masse fint i vente:):)

Tusen takk igjen og god klem <3

Helensaevik.blogg.no

10.08.2012 kl.11:13

GjoriiN: Hei Gjoriin og tusen takk:)) Ønsker deg også en fin dag og god helg :D

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits