HelenSaevikFashionBlog »

MED HJERTET I HÅNDEN

Mye på hjertet!

Å starte uken med noen ord fra hjertet synes jeg passer seg. Jeg las nettopp om det å være ung blogger - og hvilken retning dette dessverre er i ferd med å utvikle seg. I mine øyne har det allerede gått alt for langt, det er ikke en "utvikling" lengre, det er en godt tråkket sti allerede! Jeg ble så glad da jeg oppdaget at dette temaet var oppe på facebook - endelig tenkte jeg! Og jeg heier på Sølvi som tok opp dette!

La det være sagt, mange mener nok at jeg er en "rosa" blogger, gir for lite av meg selv og familielivet, men det er mitt valg å holde noen kort tett inntil hjertet. Mann, barn, øvrige familie og venner skal selv få velge om deres liv skal brettes ut på internett. Jeg har en blogg som er i hovedsak en ganske så ren moteblogg, der jeg ofte viser outfits - til inspirasjon for hvordan man selv kan sette sammen et antrekk. Noen elsker det, andre hater det. Noen hater det så intenst at de med jevne mellomrom er innom og legger igjen det jeg kaller regelrett drittkommentarer... min oppfordring til deg er å la være å titte innom meg, siden alt jeg foretar meg irriterer vettet av deg. Det er viktig å huske på at når du legger igjen en kommentar på bloggen min, uansett karakter, så viser alltid din IP-adresse, du ser den ikke selv, men jeg ser den på min hjemmeside, selv om du kommenterer som "anonym" og uten mailadr. Kommentarer av grov karakter og sjikane blir alltid tatt direkte til politiet, anmeldt og sporet. Dette til opplysning. Det er mange mange unge lesere der ute, som lar det gå sport i dette, å prøve å knekke bloggere med stygge kommentarer. Og det hjelper ikke at du legger igjen kommentarene dine under nye dekknavn hver gang, som "dadda", "nina", "shoemania" "kusina til tone damli" osv.... IP adressen viser hvem du er. Mange av dere viste ikke dette, og forhåpentligvis kan dette være en stopper for mange av dere som driver denne sporten. Og til dere unge bloggere som mottar kommentarer av grov karakter; snakk med dine foreldre om det, eller en annen voksen.

Hvor begynner jeg... jo gratis varer! Hver eneste dag mottar jeg ca 50 mail fra noen som "vil ha noe" - les: De vil ha gratis "reklame" på bloggen min. Jeg kunne tjent meg grådig rik på dette om jeg ville! Jeg kunne kledd opp hele afrika og lagt gratis brude-makeup resten av livet. Jeg kunne fråtset i gratis varer. Alt mulig. Gudene vite hva jeg ikke får tilbud om. Til og med "tena lady" eller Libresse kan jeg få sponset om jeg vil? Oh cut the crap!!!! Jeg har med vitende vilje sagt bestemt, men høflig nei til disse mailene, for å være helt ærlig, så har jeg ikke lengre tid eller kapasitet til å svare på disse mailene. Jeg tjener mine egne penger, for disse pengene handler jeg alt som hører med i en vanlig norsk husholdning. For the record har jeg heldigvis ikke bruk for noe "tena lady" - men kansje jeg skal ringe de om 50 år og spør om avtalen fortsatt står seg gjeldende?

Daglig kommer det mail om å fronte enten det ene eller det andre på bloggen, det kan være alt i fra nye skjønnhetsprodukter på markedet, eller en ny duppeditt til å oppbevare sokkene dine på en fornuftig måte! Jeg takker nei. I mine jobber så må det vel være forståelse fra andre i samme bransje at jeg lar meg ikke kjøpe for å reklamere for en parfyme eller ett brand (klemerke) som butikken next door selger? Det blir det samme som å jobbe på el-kjøp, men rope ut på facebook/blogg eller levere flyers i postkassa om at " Lefdal har nå IPhone på knalltilbud" - løp og kjøp!?  

Som moteblogger, så har jeg en stor innvirkning på unge jenter. Og jeg håper at mine unge lesere vet at det aller viktigeste her i livet er å ha en god holdning til mennesker rundt seg, være imøtekommende og positive, møte hver dag med en fin holdning, en holdning som du kan være stolt av hele livet. Jeg håper at mine unge lesere vet at selv kledde jeg meg aldri i LV eller Chanel når jeg var tenåring, jeg mener fortsatt at har du ikke råd til å kjøpe deg varen der og da, så ta aldri opp gjeld for å matche venninna di med samme veske. Ut i jobb jenter og gutter, tjene til livets opphold og DA kan du kjøpe deg det du ønsker deg. IKKE gå i anskaffelse av kredittkort med skyhøy rente for å være som klassevenninna med den fine Celine veska. Mest trolig må hun betale det dobbelte av butikkprisen, pga den høye renten på gjeldskortet sitt. Dette er så viktig og jeg skulle ønske at mine unge lesere kunne forstå dette. Det er ikke vesken på armen som forteller samfunnet hvem du er - det er FORNUFTEN og HOLDNINGEN din til livet generelt. Sunne holdninger, godt humør og mot til å si nei - det er holdninger jeg setter så stor pris på. Og arbeid! Hvilken glede ville det ikke heller være å jobbe for å få råd til den veska eller den jakka du ønsker deg? Da setter du mye mer pris på tingene dine også.  

Da KK (Kvinner og klær) anbefalte meg som en blant Norges 12 beste moteblogger, da ble jeg jublende glad. Og veldig glad ble jeg for å lese at de skrev "denne bloggen passer i hovedsak for kvinner i alderen 25+"  Endelig noen som har forstått det, tenkte jeg. Men jeg har fortsatt veldig mange unge lesere innom hver eneste dag, og jeg må passe meg for hvordan jeg påvirker disse jentene. Nå er jeg kvass, men jeg mener at har du tittet innom bloggen min èn gang, så får du raskt en oppfatning av hva slags blogg jeg har. Her er mye merkeklær og makeup, her er mye Louis Vuitton, Chanel etc... Du velger selv hvilken daglig dose inpsirasjon du vil få.

Unge jenter er lett påvirkelige, Selv har jeg vært tenåring og følt meg helt annerledes enn alle andre, når jeg helst ville være akkurat som alle andre. Jeg følte meg som verdens lengste flaggstang, uten pupper og med briller som gjorde at jeg så ut som en sommerfugl! Den gangen hadde vi ikke bloggere eller fashionista`s som ropte ut "what to wear" o.l, vi hadde "Topp" og "Starlet" som inspirasjon, men neimen var det ikke alt der heller som var sunn inspo. Men det har da blitt folk av meg også, fordi foreldrene mine ga meg en trygg og flott oppvekst, lærte meg hva som var rett og galt, lærte meg hva som var lov og ikke lov. Lærte meg folkeskikk. Takk og lov for en god skole! Mamma og pappa, jeg elsker dere og takk for min gode oppvekst. Jeg håper jeg selv kan bli en like god forelder som dere! 

Jeg tror kansje at foreldre har mistet litt grepet i dag? Er det ikke lengre foreldrenes ansvar å lære barna folkeksikk, å lære de å takke? For hjelpes er det mye rart i dagens samfunn. Frekk ungdom er det for mye av, dessverre. Hvor ble setningene "Tusen takk" eller "Nei takk" av? Eller det å reise seg på trikken for en eldre dame/mann? Jeg blir så provosert når jeg er ute og reiser og ser ungdom som ikke eier folkeskikk. Her må vi som foreldre ta i ett tak! Husk at det er vår jobb og lære våre barn god gammeldags folkeskikk! Kansje burde det innføres faget "folkeskikk" allerede i grunnskolen? Ja, det stemmer jeg for!

Samfunnet har utviklet seg i den retningen at vi er mer forfengelige - eller forfengelige på en annen måte enn hva vår foreldregenerasjon var. Dette gjelder ikke bare klær og mote, dette gjelder bil, båt og hus også. Her skal vi overgå naboen og vi skal hevde oss på så mange måter. La det være opptil hver enkelt hvordan man vil "hevde seg". Jeg tror at med god gammeldags folkeskikk, god arbeidsmoral og godt humør, da kommer man lengst i livet, uansett hvilken bil du kjører eller hvordan du går kledd.

Jeg håper at mine unge lesere tok seg tid til å lese dette, dessverre er det veldig mange av de som klikket innom dette innlegget som logger seg like raskt av igjen, fordi her var for mye å lese, her var det ikke bilde med outfit osv... en skrekkelig tankevekker på at mine unge lesere synes jeg er dønn hakke kjedelig når jeg skravler om folkeskikk og moral. Vi må ikke miste oss selv i et mekka av mote og gratis varer dere! Dette er ikke ment som noen hakke ned på unge bloggere sak, men en oppfordring til alle om å tenke litt over hva vi poster på nettet. Vær deg selv, på godt og vondt, men pass på så du ikke blir fanget i ditt eget ego - tro meg, det er fort gjort å miste fotfestet. Og da spørst det om du har gode venner og familie rundt deg som ser det og røsker tak i deg. Livet handler om så mye, du og jeg er bare en pitteliten bit i vår materialistiske verden, men vår innvirkning som bloggere kan bety mye, så gjør en fornuftig forskjell. En forskjell som du kan være stolt av.

 

Klem fra hun bloggeren med hjertet i hånden ♥

 

 

 

Ingen kommentarer

Lene Løken

30.07.2012 kl.21:27

Veldig bra du tar opp dette, og jeg håper alle tar seg tid til å lese hele teksten. Veldig bra skrevet. Takk.

Silje mari

30.07.2012 kl.21:44

Kjempeflott skreve:)!!! Og masse rett, god gammeldags folkeskikk he rett og slett forsvonne heilt (nesten)! Gløyme ikkje når ej tok buss i Oslo, heilt follt,masse ungdomma som satt på stolane, ej og en god del andre stod, inn kom ei eldre dame med stokk og absolutt ingen røyste sej.... Blei so irriterte at ej kakka borti nærmaste gut og ba na røyse sej slik at dama fekk sitte! Han kika domt på mej i et par sekund, so plutseli spratt han opp og tilbaud dama sete sitt:) ho takka fint og satt sej gladeli ned!:)

Lise_333

30.07.2012 kl.21:50

<3

mamasan.blogg.no

30.07.2012 kl.22:21

Jeg liker bloggen din ikke bare for moten sin del,men for at du deler din entuiasme med oss..

Flotte bilder og små gleder i hverdagen.

Håper bloggen din varer leenge..

pss..send noen sponsorer til meg du..hehehe

Ha en fin kveld videre skjønne du.

God klem fra mammastanker.

Sunniva fra nord

30.07.2012 kl.22:31

Nok en gang et innholdsrikt og ærlig innlegg fra flotte deg! "Vi må ikke miste oss selv i et mekka av mote og gratis varer dere" WORD! Flere bloggere skulle virkelig tatt seg tid til å skirve en liten slik "reminder". BRA at nettopp du gjorde det hvertfall!

Og du, off track her, men er du hjemme i uke 33? Jeg skal nemlig i sunnmørsbryllup, og tenkte kanskje jeg skulle ta en raincheck på den sjokoladekaffien vi aldri fikk tatt sist. Hvis du har lyst og tid, that is:-) Let me know:-) Ha en finfin uke, med det vakreste hjertet ditt i hånden din <3

Klemklem:-*

Victoria Håkonsholm

30.07.2012 kl.23:34

FLOTT INNLEGG HELEN! <3

Malin Bendal

30.07.2012 kl.23:38

Kjempe flott innlegg helen :)

Sølvi Strifeldt

31.07.2012 kl.01:14

Så kjempehyggelig å bli nevnt i bloggen din!! :D

Ja, vi er engasjerte begge to. :D

Ikke alltid jeg sier meningen min, men av og til bare MÅ jeg, akkurat som du nå har gjort.

Dette er viktige saker å nevne. For det kan se ut til at materialismen tar helt over.. Ikke rart med all luksøriøse tv programmene. Er bare det at for noen er det en livsstil, for andre er det kun en jobb. Noen må gjøre det pga jobben (investere i luksus pga kunder etc). Andre jobber bare ved å ville gjøre det (omgi seg med luksus pga status).

At unge jenter vil omgi seg med luksus får meg til å tro at de vil "leke voksne". Leke rike etc. Fakta er bare det at vil man bli rik burde man få seg kunnskap, og jobbe seg fram til det. "Rikdom" og luksus er faktisk ikke gratis, selv om det kan virke luksøriøst å få ting gratis fra leverandører. Noen betaler faktisk for det. Noen ganger betaler noen av egen lomme. Andre ganger fra bedriften. Andre igjen betaler kundene for fordi produsenten har satt opp prisen på varen for å dekke det.

Lever vi i et giversamfunn, eller lever vi i et "få"samfunn?

Og som du sier, hvor er gleden. Gir det oss de rette verdiene i livet å "ha" alt sammen?

Lykke for meg kommer ved at jeg kan skape noe som gir glede for andre mennesker. Lykke er å lære andre noe. Lykke er når man inspirerer andre, og får inspirasjon selv. En vedvarende lykke kommer ved mestring. Å for å mestre noe, må man utrette noe. Jobbe med noe man vil få til. Og minne seg selv på til stadighet hva man faktisk har fått til.

Lykke vedvarer ikke ved å skaffe seg gjenstander.

Lykke kommer ved å jobbe for det man ønsker å skaffe seg. Da kan man minne seg selv på det man oppnådde med stolthet. Ved at man mestret noe. Å få ting gratis minner deg ikke om noe annet enn den du fikk den av.

Selvsagt kan man få ting man ønsker seg og bli kjempeglad for det. Men å få ting uten å ha ville ønsket seg det. Lengtet etter det. Og kanskje også jobbet for det. Da vil det virke ganske meningsløst tror jeg. Med mindre den har en nytteverdi.

Men å finne verdier i det å lage ting selv, være kreativ, utfordre seg selv, og ikke minst finne noe andre kan lære av, få glede av, må være bedre enn å få ting i posten/hendene.

Er helt enig med du, det er vår oppgave som foreldre og voksen og lære barna våre dette.

Flott innlegg Helen! :D

Marit

31.07.2012 kl.02:04

Bra du tek opp det med IP adresse. Slutter aldri over å forundre meg over alle som berre måååå være negative på alle forum, blogger og kommentatorfelt på diverse artikler...og de er faktisk ikke få heller...Ja og alle er ikke anonyme en gang...

Håper du ikke får for mange sånne kommentarer...flott blogg synest jeg:)

Mette

31.07.2012 kl.02:40

Flott innlegg Helen!!!!

Klem frå Mette.

Kjersti

31.07.2012 kl.09:56

Kloke ord Helen. Takk for flott innlegg:-)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:04

Mette: Tusen tusen takk Mette, klem:)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:05

Kjersti: Hei Kjersti og tusen takk:)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:09

Marit: Tusen takk Marit:) Ja, har lenge tenkt å ta opp dette med IP adresse, det er noe de unge burde tenke over. Heldigvis har ikke jeg mange av disse, men noen anmedelser har det nok vært. En del av gamet å være blogger. Jeg er så gammel at jeg takler det, men velger alltid å anmelde det, for sånt er helt uakseptabelt. Jeg tenker at dersom en ung jente/gutt mottar grove kommentarer/trusseler, så kan det gjøre stor skade. Derfor er det viktig at dette blir satt en stopper for. Glad for at du er min faste leser Marit, tusen takk :) Klem :)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:15

Lene Løken: Hei Lene! Tusen takk:) Det håper jeg også, spessielt mine unge lesere :) Klem!

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:16

Silje mari: Hei Silje og hjertens takk:):)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:16

Lise_333: <3 Lise :)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:27

mamasan.blogg.no: så hyggelig at du er en av mine faste lesere, det setter jeg stor pris på. Entusiasme er jeg full av, når noe engasjerer meg, klarer jeg sjelden å holde tett - ikke alltid like bra;)
Jeg tror nok bloggen min varer lenge enda, jeg har sagt at så lenge jeg kan glede og inspirere mennesker med bloggen min, og jeg selv finner glede og inspirasjon i å blogge, så blir jeg her :) Og hjertet er ikke tomt enda ;);) God klem mammastanker - og håper du også fortsetter å blogge med din fine blogg - du gleder meg :):)

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:29

Sunniva fra nord: Hjertens Sunshine :) <3
Jeg er hjemme og vi to skal drikke sjokoladekaffi!!! You bet! :):) Gleder meg!!! Rop ut når du er her - så gøy med sunnmørsbryllup! Tenk deg kakebordet da!!!! hahaha:D
GOD KLEM NORDOVER!!!! :*

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:30

Victoria Håkonsholm: TUSEN TAKK VICTORIA <3

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.12:30

Malin Bendal: Tusen takk Malin:) gleder meg til å se deg igjen på torsdag?? <3

Veeeldig bra Helen:))) Flinke deg:))

31.07.2012 kl.12:47

Veldig bra Helen:)) Flinke deg:))) Stå på !!!

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.13:03

Sølvi Strifeldt:
SØLVI :D

TUSEN TAKK for ditt engasjerende svar - vi er ikke så ulike vi to ;);)
Hear hear! Lykke oppnår ved jobbing og mestring, helt enig!!!

Jeg vil først si at jeg tar av meg hatten for ditt fantastiske arbeid - du er til stor inspirasjon for meg! Tusen takk for det - en glede å følge med på ditt arbeid, og gratulerer med din suksess , veldig fortjent :):):)

Jeg skulle ønske alle kunne se det at å jobbe målrettet og bevist mot målet gir resultat. Og jeg er helt enig med deg! Å føle at man mestrer noe/skaper noe, det gir langvarig lykke.
Jeg tror også det at å jobbe for det man ønsker seg gir en lykkefølelse.

Jeg spøker ofte med at "whoever said money can`t buy happiness, simply didn`t know where to go shopping!" Og jeg håper at mine lesere tar ironien i det.

Men jeg skal være den første til å innrømme at å kunne kjøpe seg noe man har ønsket seg, fordi du har spart til det, det gir meg en berusende følelse - der og da! Men det er ikke en "ekte" lykkerus. Kun ett kick der og da. Men en glad følelse, fordi du har spart til noe du ønsker deg - og du kan belønne deg selv etter hardt og målrettet arbeid. Og sånn setter iallefall jeg mer pris på tingene mine. Fordi jeg har jobbet for det, jeg har ikke fått det gratis.

For la oss sette det helt på spissen og ta bort alle disse gjenstandene vi omgir oss med. Hvem er vi da? Jeg tror nok at vi voksne kjenner oss selv godt og vet hvem vi er - mennesker rundt oss vet hvem vi er, fordi vår lykke ofte ligger i en trygg familie, kjærlighet og omsorg. Det er for oss den største rikdomen. Barna våre.
Jeg sier ofte, de kan ta fra meg alt, unntatt familien min og vennene mine. De er min rikdom!

Men ta bort alle tingene vi omgir oss med... hvem er vi da? Jeg håper at vi kjenner oss selv så godt at vi ikke mister oss selv i materialismen. Jeg tror nok at mange unge i dag utgir seg for å være noen de ønsker å være gjennom klær og tilbehør. De ønsker å fremstå som voksne eller rike. Men livserfaring er det som gjør oss både voksne og rike mener jeg.

Det er dessverre sånn i dagens samfunn at vi dømmer mennesker utifra hvordan de går kledd. Jeg tar meg selv i å gjøre det - og skammer meg! Men så ærlig er jeg at jeg innrømmer det. Jeg gjør meg raskt opp en mening om livet til et menneske utifra de første 5 minuttene. Og jeg har tatt grådig feil heldigvis!

Jeg har ofte sagt at det hadde vært intr å ta en dag på Karl Johan, kle meg i skitne, slitte klær, uten makeup/stylet hår.... gå innom en butikk og kjenne på kroppen hvilken mottagelse jeg får. Deretter kle meg opp i en fin drakt, høye hæler og stylet hår, gå inn igjen i samme butikken - og føle forskjellen.
Jeg tror jeg hadde blitt skremt - og det tror jeg de ansatte også hadde blitt i det jeg gjorde de oppmerksomme på mitt stunt.
Men det er ofte sånn, at førsteinntrykket vårt er basert på utseende.

Det ble ett sidespor, men hjertet var fullt igjen ;)

Tusen takk for ditt engasjerende svar, kjære Sølvi! Og jeg klarte selvfølgelig ikke å fatte meg i korthet nå heller ;);)

Ønsker deg en fin dag og fortsatt lykke til med ditt arbeid - jeg heier på deg :D

KLEM!

Helensaevik.blogg.no

31.07.2012 kl.13:11

Veeeldig bra Helen)) Flinke de: hjertens :):)

Sølvi Strifeldt

31.07.2012 kl.15:46

Takk for nok noen kloke ord, er så enig så enig. Unner alle suksess, spesielt når det er fortjent. ;)

Vi har opplevd å miste alt (i husbrann) og det midt i gavepresset og luksuspregede jul! Det var litt av en kontrast!! Men det å miste alt gjorde oss også lykkelig. Å erfare en husbrann har på sett og vis satt "gode" spor etter seg. Tror flere kanskje burde oppleve en gang i blant å miste alt, så de blir påminnet å sette pris på hverandre, det man tross alt har (vi hadde barnas mobil og fant nøkkelen til bilen!! Jublende glade var vi får det!!! :D )

Jeg trenger ikke omgi meg med luksus, kun vakre ting, og de kan lages. Men jobben min krever noe annet, men da er det et mer et "krav" og ikke ønske fra meg. Vi får se hva som tvinger seg fram av "nødvendigheter" etterhvert. Men foreløbig elsker jeg mitt enkle liv, gjerne i collegebukser og store t-shorter. Mer krever jeg ikke... ;)

Men med min jobb håper jeg å inspirer, og i jobben opplever jeg både luksus og mindre idylliske tilstander, men det er kontrastene i livet som gjør det så flott. At vi kan oppleve begge deler og se sjarmen i det. Det er det som frembringer lykke. Å klare å trives med det vi har. ;)

Håper vi ses en dag!! <3

Take care, and have fun!!

Marit

31.07.2012 kl.17:45

Min favorittblogg. Sjekker alltid din først:-)

Siv Annette Langvold

01.08.2012 kl.20:17

varmet hjerte mitt.....

Helensaevik.blogg.no

01.08.2012 kl.21:13

Siv Annette Langvold: Hei Siv Anette:) så godt det varmet , tusen takk :)

Helensaevik.blogg.no

01.08.2012 kl.21:21

Marit: TUSEN TAKK! Den tar jeg rett inn i hjertet mitt <3 <3 <3

Helensaevik.blogg.no

01.08.2012 kl.21:26

Sølvi Strifeldt: Hei Sølvi :)
Snakk om kontrast ja! Så trist med husbrannen! Varm klem sendes! Dere har virkelig sett det på nært hold dere, og følt på det å miste alt!
Du inspirerer masse i jobben din - meg til tuuusen og tusen takk for det :)))
HURRA for kontraster! Helt enig, kontraster er bra! :D
Åh ja, jeg også håper vi sees snart, veldig snart <3

God klem din vei Sølvi <3

LK

05.08.2012 kl.08:32

Hei Helen;

Hvet du hva jeg synes er det aller flotteste med din blogg? Den er så velsignet fri for reklame !! Jeg har den dypeste respekt for standpunktet du har tatt om ikke "å la deg kjøpe"...det har jeg inntrykk av at du snart er helt alene om! - derfor gjør også budskapet ditt inntrykk, da du åpenbart etterlever

dine standpunkt og meninger ! Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å lese alle bloggeres forsikringer om at man ikke "får noe gratis" eller har fordeler på noen måte - samtidig som bloggen nærmest oversvømmes av reklame...Og noen ganger lurer man på; hvor mange hårshampoer kan man egentlig bruke "fast" på en og samme gang ?? ;-) Når det er sagt, er det ikke ment som kritikk i seg; at man velger å gå inn på reklame (for noen til og med ha som "yrke"), men man må være ærlig på det...

Tusen takk, for en på alle måter super blogg - man forstår at du legger ned enormt mye tid i å vise oss de lekreste bilder/antrekk - love ! Keep up the good work!

Helensaevik.blogg.no

05.08.2012 kl.23:27

LK: Hei kjære LK og tusen hjertelig takk for kjempefine ord! Det er sånne tilbakemld som gjør det så fint å blogge, når jeg kan glede og inspirere andre, hipp hurra :) Tusen takk for at du følger med meg på bloggen, det setter jeg stor pris på!
Her er litt snikreklame - men det er blogg.no som står for og noe jeg ikke kan styre desverre, uten at jeg går bort i fra blogg.no
Også er her jo mine og våre outfit fra butikken jeg jobber på og når jeg finner skatter jeg liker på parfymeriet deler jeg det også, men det er oppriktig ment, skatter jeg ønsker å fortelle mine lesere om, som jeg vil anbefale :)
Men igjen er det viktig å huske på at de produktene jeg liker, de er ikke nødvendigvis bra for din eller en annen kvinne sin hud, viktig å få spesialtilpasset produkter til sin egen hudtype :)
Og klær er det alltid veldig veldig kjekt å vise, vise hvordan man kan sette sammen antrekk, vise nyheter og jeg er en ekte copycat på antrekk som jeg ser på f.eks Kate Moss o.l - da går jeg rett ut på klerommet for å se om jeg har noe som ligner og jeg kan lage mitt eget "Moss" antrek ;);)
Artig å eksprimentere med klær og makeup :)
Tusen takk igjen for en veldig hyggelig kommentar!!!
Håper du fortsetter å titte innom meg, hjertelig velkommen skal du være :):)

Klem!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits