HelenSaevikFashionBlog »

MED HJERTET PÅ SOLSENGEN

Hola!

Mye på hjertet igjen;)
Superdeilig å ligge her og slappe av.. Ved siden av oss ligger tre generasjoner Bergen, veldig hyggelige mennesker som vi har funnet tonen med. Hola Bergen og Hola Ålesund ropes det;)

Første kvelden de var her så hørte jeg den nydelige dialekten på nabobordet, jeg eeeeelsker Bergen og var rask med å snu meg og hilse. Bestefaren i familien(som er øyas bruneste!) svarte raskt "vi bråker ikke?" og da var det gjort:)
Elsker Bergen og menneskene er like uhøytidelige, utadvendte og glade som oss!

Det skal sies, og dette er min personlige mening, tipper mange er uenig med meg, men turistene her, fra Tyskland og østEuropa er ikke ett høflig folkeslag! Seff finnes det de som smiler og hilser, men mesteparten av de er trauste og tunge.
Om kvelden når barna har show så er det vi få nordmenn, svensker og dansker som klapper og heier på barna. De andre er mest opptatt av å drikke øl!

Det får meg til å tenke at vårt lille Norge er et fantastisk land, vi er en sjelden sort og kansje har 22.juli gjort noe med oss... Kansje vi har våknet litt og sett naboen vår, blitt litt mer beviste på menneskene rundt oss. Vi er høflige og vi smiler til hverandre. Det synes jeg vi skal være stolte av :)

De som jobber her får også ekstra god kontakt med de som er glade og utadvendte, godt humør smitter og hurra for det! Det er mye latter hos Bergen og Ålesund :)

Når jeg ligger her og ser meg rundt... Da ser jeg mennesker i alle fasonger, farger og varianter.. Noen er blåhvite (sikkert rosa til kvelden!!) noen er allerede rosa, noen er mørkebrune og noen "kvalmt brune" hahaha;) Sitat Eivind om min brunfarge;)
Jepp, jeg har blitt ganske så brun, og tror det er takket være gode solkremer og aftersun! Og Elisabeth Arden eight hour! Kremen er magisk!

Foran meg ligger en jente fra Irland... Hun er tenåring, veldig lys i huden og er ukomfortabel over kroppen sin... usikker, leser om Simon Cowell og sjogler over boken.
Hun har knallfarget badedrakt, blomstrete, i håret har hun to diadem med sløyfer på, ett rosa pg ett lilla, de matcher blomstrene på badedrakten hennes. Jeg smiler til henne hver gang vi får øyekontakt og nå, siste timen, da har hun smilt tilbake:) En vakker jente, hun vet ikke selv hvor vakker hun er.. Og jeg håper at årene vil gi henne selvtillit og styrke.

Bak meg ligger Familien Germany.. En av de tusen som er her:)
De drikker øl fra de står opp til de legger seg. Men selv om de fleste her reiser all inclusive, så er her ingen fyll og spetakkel heldigvis!
Vi ser aldri mennesker som er tydelig beruset selv om det er åpen bar hele døgnet!
Tyskere nekter å snakke annet enn sitt språk...og de forventer at vi skal forstå de;) like moro og like frustrerende hver gang!;)

Dronningene ligger litt lengre fremme, to smekker-lekre franske motedronninger. Jeg mååå få ett bilde av de ! De er kansje snart 80 år, de er pyntet til fingerspissene med lekre smykker, brosjer og ringer.
De er bestevenninner og holder alltid hender. Vi har møtt de flere ganger på stranda, hver dag går de tur, hånd i hånd, de ler og koser seg, skravler konstant og jeg elsker språket!
Jeg har hilst på de noen ganger og selv om vi ikke forstår hverandre så godt, så er tonen super;)
Disse to damene må oppleves og jeg skal gi dere ett bilde i løpet av ferien;)
Mission la France!

På min venstre side ligger en familie på tre.. Mor, far og deres datter. Hun er lenket til rullestolen. Mor og far gjør alt de kan for henne.. Smiler tappert og jeg har enda ikke sett en lei mine hos de. Bare smil og takknemmelighet. Vakkert!

Tipper jenta er snart 20 år.. Hun har intet språk, lager bare lyder og det fine er at mor og far vet hva hver eneste lyd betyr.
Ja, jeg gråter når jeg skriver dette og jeg føler både skam, skyld, glede og lettelse over at våre barn kan løpe rundt og holde leven.. Jeg er veldig stolt av jentene våre, de er høflige og smiler, stopper opp og lar de eldre passere først, finner seg venner og tar vare på de rundt seg..
De legger merke til denne fine jenta i rullestolen og de sier at jammen er vi heldige mamma! Dere er heldige jentene våre! Veldig heldige!

Så urettferdig kan livet være... Vi er alle ulike og det skal vi respektere hverandre for.
I går kveld var det igjen et flott show! Around the world var supert!!!
Det var dans fra alle verdensdeler, samba, mambo, lambada, quikstep, jive, polka.... Alt du kan tenke deg sv deilig musikk og heftige rytmer!

Scandinavia holdt stemningen på topp og aktørene kom rett bort til oss etter showet og takket oss for respekten vi viste de. Bare en glede tenkte vi alle:) vi er sånn vi;)

Nå går Ålesund og Bergen til lunch, om Milla Savannah våkner opp av middagskvilden sin i pappas fang ja;)

Livet er skjørt, livet er deilig og vi må huske på det,hver dag:)

Solskinn fra Spania sendes hjemover til alle vi er glade i:)Ingen kommentarer

Carina Chanel

22.06.2012 kl.14:02

elsker antrekket!

Vibeke

22.06.2012 kl.14:57

Du skriver fantastisk bra - nyt ferien videre, på onsdag er det min tur å reise til sol og varme- smilefjeeeees

22.06.2012 kl.16:28

Nå ble jeg glad for å være bergenser ;-) Takk !!

Sunniva fra nord

22.06.2012 kl.18:32

Fine ord til ettertanke! Jeg liker slike innlegg fra deg, bare for å ha det sagt(once again!) Kos deg masse sammen med dine, og slikk litt sol for hvite nordnorske meg også, da! B-)

Malin

22.06.2012 kl.23:38

Har du ikke på deg bikinitopp på stranden eller?..

Turid

22.06.2012 kl.23:45

<3 <3 <3

Victoria Håkonsholm

24.06.2012 kl.22:11

Åh for et herlig innlegg Helen, elsker disse innlegga dine ;)

Flotte ord og det får meg til å tenke <3

Nyt den siste tiden, dagene går så altfor fort.

camilla

26.06.2012 kl.20:41

Hei venn! Eg håper verkeleg du kjem heim:-) Du verden kor delig det ser ut! For eit hotell.... Trudde ikkje du var så glad i sol at du vurderer å bli der permanent, ei heller at overdelen vert liggande igjen!! Eg gler meg til å sjå bilder når du er vel heime igjen, for huset står der og lengtar;-)i SOL faktisk!! Ellers har det nyaste innlegget her veldig mange tankevekkande ytringar, fint når du tek opp slike viktige ting. Den grøne kjolen frå Lindex, den vil eg arve!!! Klem til dokke alle 4

Silje

30.06.2012 kl.23:31

Flott innlegg-til ettertanke. Det har forresten ikke slått deg at de søte gamle damene kanskje er et par?

Helensaevik.blogg.no

04.07.2012 kl.14:01

Silje: Hei Silje :) Jeg var inne på tanken om at de var ett par, men de var bestevenner fortalte de, supersøte og jeg håper alle har en sjelevenn som de har i hverandre:)

Helensaevik.blogg.no

04.07.2012 kl.14:04

camilla: CAMILLA MI:))) Åååå kor godt å prate me dej igjen, kjente at ej he savna dej! Trygt heime igjen og det va godt å komme heim, sjøl om ej fyrste uka faktisk kunne lett gjort spanjol av mej ;) Hahaha, toppen vart liggande igjen ja, alltid ,;);)
Og Camilla, den grøne kjolen kan du låne når som helst:):) God klem tilbake, fordi du er du og ej e så glade i dej!

Helensaevik.blogg.no

04.07.2012 kl.14:08

Victoria Håkonsholm: tusen takk alle <3

Helensaevik.blogg.no

04.07.2012 kl.14:09

Sunniva fra nord: KLEM NORDOVER TIL SOLA MI:)))

Helensaevik.blogg.no

04.07.2012 kl.14:09

Anonym: SÅ HYGGELIG;);)

Helensaevik.blogg.no

04.07.2012 kl.14:09

Vibeke: GOD GOD TUR VIBEKE OG TUSEN TAKK :) :)

Nblogger

04.07.2012 kl.15:02

Bloggen din har enda bare to stemmer på norgesbesteblogger.net

Fortell dine venner slik at de kan stemme på deg :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits