HelenSaevikFashionBlog »

FUN FUN FUUUUUN

Hvilken dag;) Jeg gir dere bilder fra dagen og håper der ehar kosa dere like mye som jeg har gjort! Silvia, Tanja, Sara og Kenneth, hvilket team ;)Konsentarsjon;)

Siste hånd på verket! Hair by Saxett, makeup by Cosmetique N.H Lied.

Også er vi klar for hårshow! ;) Maggie er konfransier og jeg elsker henne, elsker;);) Bella Maggie, gleder meg til vi skal ha oss en aldri så liten sommerfest;)

Er ikke jeg heldig! Hvilken bukett unge menn:) Kjekke karer? Check!! Det ble Helen`& gutta! og jeg klager ikke! ;)

Bad to the bone!Saxett gjengen :) Kjekke Kenneth og vakre Sara, takk for en herlig dag!

Ubercool!!!!!

Fine fine modellene:)

O`la laaaaa denne karen tok pusten fra de aller fleste - meg inkludert;)

Vakre Madelen & Sara :)

La grande finale`- og jeg er straks klar for neste post: Moteshow!!! Det går i ett under Maritim sommerfestival! Og har vi nok kaffi innabords, så går det meste ;)Tusen hjertelig takk kjære Silvia, Tanja & Malin, dere er gull!!! Også så flinke!!! Alltid Saxett, alltid:)

Skjønne Ronja og venninnen hennes;)

 

Si hva dere vil, the coolest man in town var uten tvil denne kjekke karen ;);)
En herlig dag å minnes ;) Fantastisk publikum, fantastisk gjeng :)  -Antrekk fra tante Åse (A.SÆVIK)Straks ferdig for dagen - bare èn kaffi til, så er det hjem og starte å pakke........ say no more!!!;)

 

DA drar jeg på ferie dere;) Jeg røper ikke helt ennå hvor jeg skal , men jeg har hørt at det er veldig fint der, sol fra morgen til kveld, og det serveres deilig mat og drikke til alle døgnets tider! Jeg har hørt rykter om cava til lunch og paraply-drinker... hjelpes, jeg setter meg straks på flyet "I`m leaving on a jetplane, don`t know when I`ll be back again" .... la la laaaa;)

Er dere klar for litt summer-kind-of-updates? Følg med i morgen ;) Finner dere meg ikke her på bloggen - da er jeg på Instagram , og dere finner meg ved å søke "Helen Sævik" :)

Jeg har tatt av løsvipper, blomster, tatt av hold-in, pushups og det som verrre er holdt jeg på å si, ikke mye glam her nå ;) Bare helt alminnelige meg;)

 

Pluss: Ferie!

Minus: Vår Herre skjenket meg aldri vett nok til å legge meg i skapelig tid - og jeg går glipp av konserten med CC Cowboys i morgen ;) - Nevnte jeg at jentene våre kan alle tekstene til CC? hm..... Jeg vokste opp til Vikingarna og "leende gullbruna øgon...." Jentene synger "splitter pine" from the top of their lungs ! ;)

 

Ønsker dere alle en kjempefin helg - jeg holder dere oppdatert;) Inntil da, ta godt vare på hverandre og kos dere på festival - CC Cowboys i morgen - my oh myyyyy jeg er supermisunnelig!!!

 

 

  

 

Ingen kommentarer

Marit

16.06.2012 kl.09:01

For et fyrverkeri av noen bilder. Og frisyrer. Fantastisk kjekt å se. Og den svarte kjolen er jo bare SÅ hot! Nyt solen:-)

Wegard

16.06.2012 kl.10:00

Bere en aaaaaaaaldri so liten rettelse, "splitter pine" e Dum Dum Boys.. ;) Hehe..

Ingvild Alise

16.06.2012 kl.10:22

<3 Veronica mi & Ronja ;)

Ann-Kristin

16.06.2012 kl.10:50

Du e skjønn Helen :)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits