HelenSaevikFashionBlog »

ROADTRIP

Hvilket døgn:)
Onsdag tok jeg turen over Moldefjorden til vakre Anette, hjertet bak Diva Design i storgata 13. Og dette ble en hellig onsdag, intet mindre;)
Dagen i bilder har dere her, dere som følger meg på Instagram har nok allerede fått med dere både Cocktails og middag;)

Vi startet dagen på Diva, kos og latter, hyggelige kunder, en deilig stemning!
Så tok vi våre høye hæler bort på ærverdige Gørvel Resturant, glory glory for en service! Tusen hjertelig takk for en fantastisk god 3retters middag, jeg gleder meg til neste besøk her!!
En ekstra takk til den snille kelneren vår som sørget for at vi hadde vin i glassene til enhver tid;)

Etter noen nydelige timer på Gørvel Resturant satte vi kursen mot SYD, en veldig koselig vinbar nede ved kaia, supert å sitte her og skravle og kose oss, og i så godt selskap da:) Jeg sender dere en klem L & K og gleder meg veldig til neste gang vi møtes:) Hvilken varme!

Om vi tok natt etter SYD? Oh no;) Da Dro vi like godt på Lille og fikk servert byens beste Cocktails av kjekke Lasse! Vi testet ut alle slags varianter faktisk - også Bella 'Elena ;)

En kjempefin kveld i veldig godt selskap:) Jeg er rik på gode minner og gode samtaler som jeg tar med meg i hjertet mitt, tusen tusen takk kjære Anette for en helaften i kjærlighetens tegn! Hellig onsdag har blitt vår nye greie;) og det er ikke lenge til jeg er i Rosenes by, Molde igjen, nå gleder jeg meg nemmelig til å vise dere vakre skatter fra Anette sitt skattekammer DIVA DESIGN!

Molde er heldige som har Anette og Diva, veldig heldige:)

Hvor jeg bodde når jeg var på roadtrip? På Quality Hotel Alexandra! Jeg sov som en dronning i en av de deilige sengene på Alexandra suiten, herlig!

Tusen takk Kristina og de kjekke kollegaene dine på Alexandra, dere er gull!

Jeg gleder meg allerede til neste svipptur over Moldefjorden;)
Ingen kommentarer

Anette

02.06.2012 kl.21:21

Å, tuuuusen takk for en minnerik aften.

Jeg håper du kjenner hvor godt det er å komme til Molde - for byen har blitt så glad i deg, Helen :)))) Mange turer til i løpet av året, og mange eventyr i mote, interiør og kulinariske sirkler.

Takk for at du tok deg tid til å vise meg og de andre damene hva ekte vennskap er og betyr.

Din hjertevarme og din integritet står støtt som fjell - og jeg er så strålende glad i deg.

Håper dine venner her inne ønsker å komme på besøk til meg og Diva Design i STORGATA 13 også. Bare gi et pip, så lager vi en kosestund i byen med Alexandra Hotel som base, vidunderlige plasser som SYD, Restaurant Gørvel og Lille Lounge & Bar:)))

Riktig god helg, sjelevenn - til deg og leserene dine :)))***

Helensaevik.blogg.no

02.06.2012 kl.23:48

Anette: Anette :))) Det er kjærlighet å komme over fjorden til dere, intet mindre og vi har mye godt i vente fremover også :))) Ekte vennskap og styrke er gull for sjela, for hverandre <3
Hva har jeg tulla med, stgt 26? hahaha;D 13!!!!! :D hva ligger i 26 da skal tro? Sikkert en klebutikk ;)))
Diva, SYD, Gørvel, Lille og Alexandra er nærme hjertet!
Anette, veldig glad i deg soulsister <3 Alltid :**********

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits