HelenSaevikFashionBlog »

HELEN, MED HJERTET I HÅNDEN

 

Med jevne mellomrom kommer det innlegg som har fått tittelen "Helen, med hjertet i hånden" og det kjennes ut som det kommer et i dag.

Hva har hun nå på hjertet..... ikke så mye egentlig, men jeg hadde lyst å komme med en oppfordring til alle som leser bloggen min. En oppfordring om å se positivt på livet, være positiv til livet og se de små tingene rundt deg. Det er så mye vakkert som skjer i livet vårt, men vi stresser for mye. Og ja, jeg skal være den aller første til å signere den, jeg stresser for mye. Jeg har et turbohjerte som vil være 100% på farten hele tiden, og ting skulle helst skjedd i går... dere som kjenner meg godt vet hva jeg mener;) Og tusen takk for at dere rusker tak i meg til tider og får meg til å innse at nå må jeg roe litt ned:)

Avogtil må vi stoppe opp og se oss rundt, puste litt og kjenne på selve livet. Vi må leve nu, nyte livet, akkurat slik som det er, just nu. Være en livsnyter - til fingerspissene. Vi må ta vare på de rundt oss, ta vare på familien vår, vennene våre, kamerater og venninner på skolen, på jobben, vi må akseptere hverandre og at vi alle er forskjellige. Noen av oss er stille og innesluttet, har kansje vanskelig for å gi noen sitt smil, andre smiler hele tiden og kan raskt bli oppfattet som overfladiske. Tenk over hvordan du møter verden, hvilket inntrykk vil du gi de rundt deg. Et smil kan glede mer enn vi aner. Men la smilet komme fra hjertet.

Jeg har vært så heldig å fått reise litt rundt, møtt utrolig mange mennesker på min vei, noen har gjort et vanvittig godt inntrykk på meg, andre har gjort at jeg trekker meg stille tilbake. Har du noen gang tenkt over hvor mange mennesker og skjebner vi møter på vår vei? Og hvor mange som gjør et inntrykk på oss, vi knytter vennskap og bekjentskap, vi lærer mye på vår reise gjennom livet, dersom vi er åpne for å lære.. Vi skal brenne oss noen ganger før vi lærer å sette ned foten, vi skal le og gråte fordi noen gleder oss eller sårer oss. Men det er slik vi lærer, det er på denne måten vi formes og blir til den vi er. Jeg er heldig og har hatt veldig mye kjærlighet i livet mitt, helt siden jeg var en liten jente, og jeg har mye kjærlighet i livet mitt den dag i dag. Det vil jeg TAKKE min familie og mine nære venner for. Jeg er veldig glad i dere!

Jeg vil også takke mine kjære lesere, jeg får mange mailer som treffer meg rett i hjertet, jeg tenker på dere, det er mange skjebner der ute. Vi mennesker kan være onde, vi kan si ting som brenner seg fast i minnet, ting som sårer - og ja, jeg har selv sagt og gjort mange ting på min reise som jeg angrer på. Noen av mine lesere har fortalt meg historier som får meg til å tenke, får meg til å ville si noen ord... det er helt ok å være annerledes, det er helt ok å skille seg ut, respekter hverandre for at vi er forskjellige, alle har vi vår bagasje, og ingen av oss har rett til å dømme andre. Inkludert meg selv. Noen snakker annerledes, ser litt annerledes ut, men husk det dere, alle har vi et hjerte som skal takle motgang, og noen ganger kan dine/mine ord gjøre mer vondt enn vi aner. Det kan være ting som er sagt for lenge siden, stygge kommentarer, stygge blikk. Vi må bli flinkere til å gi av vår aksept og kjærlighet. Jeg mener ikke at hele verden skal være venner og rope hurra, men jeg tenker at vi kan begynne med oss selv, gi godhet og varme, akseptere hverandre. Kansje spesielt ungdommen, lov meg at dere aldri mobber noen, dine handlinger og ord kan sette dype spor.

Til mine lesere som har opplevd mye vondt i livet, vil jeg si at dere er sterke og flotte mennesker, hver eneste en av dere og jeg takker dere for historiene dere deler med meg. Hver historie bevares i hjertet mitt og jeg vil takke dere for fine ord, det gleder mer enn dere aner at jeg kan være til glede og inspirasjon for dere. Tusen hjertelig takk. Det er slike historier som gjør at det å være blogger gir veldig mye kjærlighet, det handler ikke bare om mote og fashion. Det handler om livet, selve livet.

Livet er skjørt, vi har ingen garantier, dagen i dag får meg til å tenke... Jeg er så glad at jeg har mine rundt meg, jeg er veldig heldig. Flere av dere som leser bloggen har komentert at det er ikke alle som har flere generasjoner rundt seg, noen bor i en annen del av landet og savner sine nærmeste , hver dag. Jeg sender dere alle en varm tanke, en god klem og håper at akkurat DU vet at du er veldig verdifull for mange, du er aldri alene. For noen er du den mest verdifulle i verden. Husk det, alltid.

Være gode mot hverandre, repsekter hverandre for at vi ikke alle er like. Gi av din kjærlighet og du får kjærlighet tilbake. Så enkelt er det her i livet. Alt handler om hvordan du møter dagen og menneskene rundt deg.

Tusen takk igjen, for ord og tanker dere deler med meg, jeg setter veldig stor pris på dere, hver eneste en!

Jeg velger å møte denne dagen med kjærlighet, blir du med? La oss spre glede og kjærlighet. Vi kan faktisk gjøre en liten forandring på vår reise her i livet :)

 

Hjerteklem!

Ingen kommentarer

mammastanker

10.05.2012 kl.12:28

Kjære søte du..

Nå fikk du jaggu meg til å grine,rørt av et flott inlegg..

For dette traff meg rett i hjerterota

Sunniva fra nord

10.05.2012 kl.14:55

Jeg simphelten ELSKER disse i innleggene dine, Helen! <3 Du har så mye fint på hjertet hele tiden, du. Det er lurt å bare stoppe opp litt i ny og ne, se seg rundt, smile og bare nyte NUET. Det er slikt som lett blir glemt av i hverdagens fjas og mas, og man trenger en reminder med hvert. I dag skal jeg sannelig ta meg i det og nyte livets små fine ting:-)

Klem fra nord :-*

Randi

10.05.2012 kl.19:00

Oi, her var det mange sannheter... Du har jo helt rett. Det er viktig å ta vare på de små, men verdifulle øyeblikkene og gjerne dele dem med noen en er glad i!

Victoria Håkonsholm

10.05.2012 kl.19:36

Så flott innlegg Helen, liker så absolutt! <3

Livet mitt er litt tungt nå, men heldigvis har jeg fantastiske venninner og min egen lille familie.

Jeg stressa så mye at jeg var faktisk vissen i høyre fot og arm i 5mnd!

Nei man skal leve i nuet, huske å ta vare på hverandre og ikke minst si hva man føler for andre <3

Tida går så altfor fort, neste dag har man ingen garantier... GRIP DAGEN! :)

Helensaevik.blogg.no

10.05.2012 kl.21:51

Victoria Håkonsholm: Tusen takk til dere alle! Victoria, ta godt vare på deg selv, de rundt deg trenger deg vet du <3 sender dere alle en god god klem!

lena

11.05.2012 kl.00:31

sitter her med tårer i øynen, traff meg mitt i hjerterota <3 snufs! ja livet e for sjørt til å la det gå til spille, jeg lever i nuet, nylig begynt med det å prøver å se d positive i livet hver dag, føler energien strømmer på :) ta vare på hverandre å hold på dem du har kjært <3

Amalie

11.05.2012 kl.00:56

<3

Isabell:)

11.05.2012 kl.23:43

<3

Helen Sævik

12.05.2012 kl.16:43

en god klem til dere alle :)

Nøtteliten: I LOVE YOU :*****

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits