HelenSaevikFashionBlog »

ROSA DAGER Å MINNESSå mange fine gaver fra så mange fine hjerter. Jeg smiler og tenker at jeg er heldig, veldig heldig! Og jammen hvisket en liten fugl meg i øret i dag at flere pakker er på vei... veldig heldig!

Nå setter "gamla" seg til med ett glass vin, god og mett etter en kjempekoselig middag med gode venner i dag , kjære T, gratulerer masse masse med dagen din, du er gull! Måtte alle dine drømmer for året som venter deg bli virkelighet - fordi du fortjener det!

*Erteris*

 

Ønsker dere alle en fin kveld, ta vare på livet og hverandre, tenk på så godt vi har det og så heldige vi er som får stå opp hver dag og være friske, møte dagen med godt mot og ta i mot alle utfordringer vi møter på vår vei. Noen sa en gang: "Heldig er Helen som bare har rosa dager...." Hm..... så heldig jeg er da, tenker jeg... håper disse menneskene vet at livet består i hovedsak av hverdager, også i mitt liv, så er dagene ganske så normale, men det er hvordan vi velger å møte dagen, som avgjør hvilken farge dagen vår blir. Er vi positive, så får vi kansje en rosa dag.

Jeg er glad i rosa jeg... Veldig glad i rosa.

 

I CHOOSE PINK :)

 

 

Ingen kommentarer

mammastanker

02.05.2012 kl.21:50

Rosa er flott..

Jeg liker også rosa...

god klem

Andrine

02.05.2012 kl.22:15

fine blomster på det første bildet<3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits