HelenSaevikFashionBlog »

CHANEL-NESS

Embrace your Chanel-ness! Elsker dette bildet, snakker meg om "more is more" :)

Jeg lar dette være ukens inspirasjon og ønsker dere alle en fin uke.

  

Ingen kommentarer

Alexa

30.04.2012 kl.09:36

Elsker sort, hvitt og gull sammen! Chanel sine berømte kjettinger/lenker i form av belter, smykker og reim <3 Synes det er både tøft, praktisk og utrolig vakkert. Utrolig at Chanel var inspirert av kjettingbelter på uniformen til barnehjemarbeidere der hun tilbrang sin barndom. Jeg synes egentlig at alle designprodukter fra Chanel er utrolig inspirerende fordi det står en hel historie bak de, ikke bare en vakker og luksuriøs utseende. For eksempel 2.55 veske, som har en mørkerød farge på innsiden. Det var fargen på uniformen til barn i barnehjemmet der Chanel selv vokste opp. Og mademoiselle låsen forteller oss om at hun aldri ble gift. Det synes jeg er veldig inspirerende :)

cmvt

30.04.2012 kl.09:59

Hehe, herlig! "Litt" over the top, men funker for det om :)

Diana Solheim

30.04.2012 kl.10:38

Haha, kan vel si at dette var i drøyeste laget, men deler av denne outfiten funker så absolutt! Chanel er i seg selv en inspirasjon, og veskene har en egen kjærlighet over seg. Selv om mange av de er veldig upraktiske(lite plass i), så har disse blitt ekstremt populære!

So Glam

30.04.2012 kl.10:52

Herlig !! Elsker sort, hvitt og gull sammen!

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits