HelenSaevikFashionBlog »

MY DATE WITH MUNCH. EDVARD MUNCH.

Er det lov å si at jeg svever? Jepp, jeg svever etter å ha vært på denne fantastiske Edvard Munch utstilling på Studio Hugo Opdal, Flø! Hvilken opplevelse. Jeg er så glad jeg tok turen og fikk oppleve dette, hyggelige mennesker og fantastisk kunst. Aiaiai.... To små prinsesser ble også trollbundet av vakre kunstverk, Maria er over gjennomsnittet opptatt av Munch`s maleri og spurte forsiktig om hun kansje kunne få et å ha på rommet sitt... Hun ville helst ha "Skrik" eller "Pikene på broen"... lille vakre vennen:)

Jeg må innrømme at jeg nesten ikke forsto omfanget av å få oppleve denne utstillingen, "Henrik Ibsen på Grand Cafè" trollbinder meg, likeså gjør Madonna, Syk pike og Vampyr. FANTASTISK!

Det ble en helg med både snø og sommer for Sunnmøringene. Lørdag var halve sunnmøre lamslått av snø på veiene og det la nok en liten demper på besøkstallet på Flø, men søndag var det lang lang kø utenfor i det dørene åpnet, en elektrisk stemning og fullsatt hus hele dagen. Rundt 1400 mennesker har fått oppleve Edvard Munch utstillingen og jeg er så glad at jeg var en av de!

Tusen takk til Hugo, Audun og Ingvill, alltid hyggelig å møte dere, nå gleder jeg meg til neste utstilling hos dere, mer info kommer!

Litt Moods shopping ble det også - selvfølgelig;) Perfekt søndag! Helt perfekt!

 

Ønsker du å bli med i trekningen av GIVEAWAYEN, klikk HER  .

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits