HelenSaevikFashionBlog »

SHOWTIME

Prinsesser:) så skjønne! Jeg er så stolt som kun en mamma kan være :)

The coolest boy in town, var uten tvil Håkon, han hadde laget en flott sang for anledningen og jeg ble så rørt av teksten. Han sang om at det er ok å være annereldes - og det er helt ok å være annerledes, tørre å stå for den vi er, tørre å skille oss ut. HURRA for kveldens kuleste innslag! Håkon løftet både stemningen og taket på Herøy kulturhus:)

"Skal vi danse" har fått hard konkurranse! Hvilken eleganse!

Og vakre Anna-Michelle, ikke bare har du en vakker stemme, du er vakker hele du, tusen takk for nydelig sang!

Vi kosa oss veldig i går, "Showtime" oppsetningen var en fryd, det var små ballerinaer, det var superkule hiphop gutter som danset fletta av enhver pappa i salen, det var rumba og quikstep, vakker sang og stemningen var herlig:) En stor takk til vår danselærer Aina, som har et hjerte og en innlevelse for dansen som er sjelden, vi setter så stor pris på deg og arbeidet du gjør for våre små håpefulle. Du er GULL Aina, intet mindre! TUSEN TAKK! Nå gleder vi oss bare til årets største S.H.O.W 1.juni :  "GLEE-ORIOUS" kommer til å bli tidenes show og jeg oppfordrer alle til å sikre seg en billett så raskt som råd!

Hurra for Herøy kulturskole og hjertene bak!!!

Ingen kommentarer

Jarle Knut Hånes

04.05.2012 kl.23:44

Håkon og vi takker for den positive omtalen om songen han har laga og framførte på kulturhuset. Slik ros gir inspirasjon og glede. Takk frå Håkon, Monica og Jarle Hånes

Helensaevik.blogg.no

05.05.2012 kl.12:53

Jarle Knut Hånes:
Hei Håkon, Monica og Jarle!
Håkon er en super gutt og han traff meg rett i hjertet med sin sang og opptreden, jeg heier på deg Håkon og håper du fortsetter å komponere musikk og synge:) Du er superflink!!!!
God helg ønskes dere alle :)

Klem Helen:)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits