HelenSaevikFashionBlog »

GLAM @ FLØ AGAIN

Åh som vi har kosa oss på Flø og smykkeutstillingen til vakre Camilla Prytz! Denne helgen er det igjen mulig å handle hennes fine smykker, legg søndagsturen til vakre Flø, Studio Hugo Opdal og nyt vakker natur og vakre smykker. Her kan du sikre deg vakre skatter i emalje og sølv. Jeg elsker mine fine smykker fra Camilla! Englevingene beskytter meg og sommerfuglvingen min gir meg akkurat passe frihetsfølelse. Nå står en fin stjerne for drømmer og en fin firkløver for lykke på ønskelisten. Så mye fint! Ønsker dere alle en fin helg på Flø kommende helg, jeg vet der er god stemning og gode mennesker! Tusen takk for sist dere, god klem!

Herlige Camilla, gleder meg til neste gang vi samles!

 

Her er noe for enhver smak, i alle fargetoner og varianter, det tredje øyet, blomster, stjerner, sommerfuglvinger, englevinger, firkløver, her er så mye fint. Jeg gir dere noen av mine favoritter her:)

 

Fine smykker og armbånd på fine Camilla :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits