HelenSaevikFashionBlog »

VAKRE DAGER Å MINNESEn helt perfekt helg er over og jeg kan med hånden på hjertet si at det er lenge siden jeg har flira så mye som jeg har gjort denne helgen;) Mine kjære kusiner var på koselig besøk denne helgen og vi har jaktet på brudekjole, drukket Ålesund tom for moccakaffi, spist godt og bare vært til. Nydelige dager sammen med gull jenter, søstre av hjertet!

Nå gleder vi oss sånn til neste gang vi samles, heldigvis er det ikke lenge til! Er det ikke fint dere, når mennesker treffer hverandre, hjerter i totalt samspill, vi slapper av og nyter livet. Jeg er så takknemmelig og føler meg så rik!

Håper dere alle har hatt en fin helg, vært sammen med familie og venner, tatt vare på hverandre. Jeg er så takknemmelig for min lille, store familie. Vi er en fin gjeng som vet å sette pris på livet og hverandre. Men mest av alt, vi setter latter og kjærlighet høyest. For en HERLIG gjeng, jeg er så glad i dere:) Family first.

FAMILY THAT LAUGHS TOGETHER - LASTS FOREVER ♥

 

xoxo

one happy cousin/sister/weddingplanner;)

  

Ingen kommentarer

If you dont have a smile, I'll give you one of mine

11.03.2012 kl.23:45

Walking like a hunter!!!

Helensaevik.blogg.no

12.03.2012 kl.09:08

If you dont have a smile, I'll: :D ÅÅÅÅ GOOD MEMORIES :))) Annie i fartaaaaa, hoppende glad etter en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits