HelenSaevikFashionBlog »

JEWELRY HEAVEN

Denne helgen var det åpning av utstillingen "THE ENAMELLIST" de flotte emaljesmykkene designet av min vakre venninne, Camilla Prytz. Vi har virkelig kosa oss denne helgen, skravla og drukket mye kaffi;) Vi gir dere noen behind the scenes bilder fra utstillingen her. Du kan også se flere bilder fra helgen dersom du blar deg nedover på bloggen.

Let me introdce: JEWELRY HEAVEN by CAMILLA PRYTZ! Enjoy!

Vakre Camilla i vakre smykker designet av Grete Prytz Kittelsen og sin egen design.

 

  

Camilla og en stolt mamma , herlige damer ♥

Da er alt klart! THE GRAND OPENING OF JEWELRY HEAVEN!

 

Flotte Åshild i sine fine smykker designet av Camilla Prytz og Grete Prytz Kittlesen. This is ART ♥


Jeg elsker Camilla`s idè bak utstillingen, å henge smykkene slik, tredd på silkebånd, flyvende. Helt fantastisk. Og stemningen var så fin, det ble noe helt eget, mennesker gispet av begeistring og alle hevet blikket opp for å sikre seg sine skatter. Jeg elsket hele settingen, glade mennesker som ser drømmende opp mot himmelen. Jeg ble rørt der jeg gikk må jeg innrømme.

 

Kjekke Hugo og vakre Camilla åpner utstillingen. Gratulerer med dagen venn!

  

Nydelige Ingvill i det sprekeste antrekket! Jeg digger stilen din Ingvill! Og heldige Camilla fikk ta en titt inn i hennes drøm av et WIC (Walk In Closet)  

En nydelig liten prinsesse :) 

Family ♥ 

Jeg var så heldig å sikre meg to skatter, sommerfugl vingen og englevingen som symboliserer sjel, gjenfødelse, forvandling og letthet. Nydelig!Kvelden ble avsluttet sammen med verdens fineste søstre, cafèbesøk og kvalitetstid, som vi kosa oss vi tre:)

For dere som ikke fikk oppleve den flotte utstillingen i går, så har dere muligheten til å besøke Studio Hugo Opdal, Flø, kommende helg + helgen etter. Sjekk facebook siden deres for åpningstider. Jeg anbefaler dere å ta turen, drøm dere bort og sikre deg noen unike håndlagde skatter.

Tusen takk for en nydelig helg, Camilla, Hugo, Audun m/ familie. Jeg gleder meg til neste gang vi møtes igjen! Camilla sister, vi sees i hovedstaden veldig snart, gleder meg:)

CAMILLA PRYTZ sjekk siden for mer vakker smykkekunst!  

 

xoH 

Ingen kommentarer

Susi ♥

05.03.2012 kl.12:29

Nydelige bilder! Så utrolig gøy :D

Carina Chanel

05.03.2012 kl.12:29

stilig. elsker vikelig sommefuglving- smykket!

Helen Sævik

05.03.2012 kl.13:54

Ja dette var gøy, og helt fantastiske smykker! Snakke meg om himmelriket :)))

Victoria Håkonsholm

05.03.2012 kl.15:16

Guuud kor lækkert!!! :D

Nydelige bilder, LOVE IT!

Helensaevik.blogg.no

05.03.2012 kl.16:02

Victoria Håkonsholm: heilt fantastisk Victoria, en opplevelse <3

Hilde

05.03.2012 kl.20:18

Helt fantastiske smykker og flotte folk! Og så fin og morsom vri på en utstilling.

Jeg falt både for Sommerfuglvingen og englevingen( den lå ikke i nettbutikken til Camilla men det går vel an å få tak i det andre steder?) Samtidig var skjerfene rålekre. Hvor får jeg tak et slikt ett? Nydelig <3 klem Hilde

Helensaevik.blogg.no

05.03.2012 kl.21:39

Hilde: Hei Hilde:) MAGISK HELG på alle måter:)

Jeg tipper begge deler kommer i nettbutikken veldig snart:) Skjerfet er ett moods of Norway skjerf fra butikken på Flø :) Finnes på alle M.O.N butikker i Norge nå:)

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits