HelenSaevikFashionBlog »

HAPPY GLAMODILLAS AT FLØ

Som vi har kosa oss i dag, hyggelig kaffidate med fine fine Camilla. Vi gir dere litt behind the scenes for morgensdagens flotte utstilling ;)

Sjelden har det vært så mye glam og paljetter som det var på Flø i dag , Camilla i en nydelig jakke fra Monaco og jeg i nydelige sko fra Overvåg;) Elsker begge deler! "GLAM-O-DILLAS" ;)

Det ble headhuntet modeller for en spontan shoot og disse gutta var bare nydelige. JEWELRY BEACH BOYS @ FLØ
Camilla og Hugo , for et herlig team:)Glade mennesker, glad stemning, vi gleder oss til i morgen:)

Vakre Camilla, like vakker i hjertet som utenpå ♥

Mr. Coolio , dressed in love, by Camilla Prytz!Glade jenter på Flø i dag, Camilla & meg.Jeg gir dere en liten smakebit på noen av de fantastiske smykkene dere kan se i morgen, noen av mine favoritter har dere her:)Disse fine kysser Camilla`s hals og hånd.Hugo og Camilla:)Mye moro med oss på Studio Hugo Opsal i dag;)Almost dressed and ready for the big opening day tomorrow!Jeg har kosa meg veldig sammen med Camilla i dag, vi traff hverandre gjennom Børre Olsen for en tid tilbake og hun er verdens skjønneste, intet mindre! Jeg har alltid likt hennes design, men denne gangen må jeg innrømme at dette gikk rett hjem i hjertet mitt, jeg elsker denne kolleksjonen, "THE ENAMELLIST". Smykkene er håndlagde, av sølv og emalje, det betyr at hvert eneste smykke er saget ut for hånd, deretter er de fine fargene malt på for hånd. Alt er produsert i Norge, er ikke vi heldige som har så mange flinke norske designere?  

Disse smykkene vekker gode barndomsminner hos meg, samtidig som de tar meg med på en reise inn i det ukjente og smykkene gir meg en følelse av ro og nærhet. Jeg kan ikke helt beskrive det på annen måte enn at etter flere timer sammen med vakre Camilla og hennes kunst i dag, så er jeg fyllt med en inderlig ro. Og jeg gleder meg til å dele bilde av en vakker skatt , designet av Camilla. Jeg er så heldig å allerede ha sikret meg et av de nydelige smykkene!

Da er det bare å glede seg til i morgen! Stedet er Studio Hugo Opdal, Flø, klokken 1400-1800. Her kan du nyte synet av vakre håndlagde smykker av Camilla Prytz, og ikke nok med det, her er skatter designet av Grete Prytz Kittlesen også, smykker som sjelden har blitt vist frem offentlig!

Jeg kommer tilbake med mer bilder fra utstillingen i morgen kveld, ukens outfit fra Overvåg - og en oppsumering av en kjempefin helg:) Nå skal jeg nyte siste rest av en veldig fin dag, jeg smiler og er så takknemmelig. Det er en helt egen stemning å være på Flø, så fint vi har det her! Måneskinn og bølgebrus, frisk sjøluft og god stemning. En nydelig dag å minnes ♥

 

Love You Camilla!

 

xoxo

Helen
Ingen kommentarer

IDCT

03.03.2012 kl.22:59

Digger den grå jakka ! Wantsiiit. Og nydelige smykker !

Danian. Gutteblogger

03.03.2012 kl.23:05

Kjempe fine bilder

Sapphire

03.03.2012 kl.23:07

I love skona dine!! Å stjernesmykke!!<3 Sjønne dej :-))

Victoria Håkonsholm

03.03.2012 kl.23:08

Guuud for noen herlige FLOTTE smykker! WOW! :D

Kos deg masse masse, gleder meg å se flere bilder.

Helensaevik.blogg.no

04.03.2012 kl.00:08

Victoria Håkonsholm: nyyydelige <3

Helensaevik.blogg.no

04.03.2012 kl.00:10

Sapphire: tuuusen takk, I absofreakinlutely love them too:))) STJERNESMYKKE OG ENGLEVINGANE OG ALT!!! Hjerteklem til dej nydelige Sapphire <3

Anne-Grethe Amundsen

04.03.2012 kl.07:28

LOVE, LOVE, LOVE

Helene

04.03.2012 kl.08:59

Fine bilder og fine smykker! Men hvor er dine boos fra?? Var bare rålekre!!!
Ååhhh! Heeeerlig :)

Klem fra Lizbethosnes.com - Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.

Frk Cava

04.03.2012 kl.13:24

Fantastiske sko! Hvor er de fra?

PinkLadyXoXo

04.03.2012 kl.20:41

Jeg digget de smykkene! så utrolig pene :D!

Helensaevik.blogg.no

04.03.2012 kl.21:35

Frk Cava: SKOENE FÅR DU KJØPT HOS OVERVÅG ULSTEINVIK, TLF 70010663 ELLER MAIL PÅ GOVERVAG@ONLINE.NO

Merket er Hoss Intropia

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits