HelenSaevikFashionBlog »

NYE FINE PÅ ARMEN

 


Så kjærstete er vi;) At vi har samme type armbånd på armen, kjærsten min og meg:) Jeg fant de hos kjekke Hilde og Ida på Blomster & Gaver, innepakket i fint papir og med hjerter på, så gledet de både min kjære og meg! Ps, viste du at du finner byens beste sjokoalde/lakris konfekt hos Hilde? Men jeg advarer dere; de er vanedannende, akkurat som sjokoladekaffien hos oss, knis;)


Så fine å kombinere sammen med våre So B by Børre Olsen armbånd.Jeg har ett hvitt også på ønskelisten og ett sølvfarget med turkis tråd.... aiaiaiii så fine! Ønsker dere alle en fin torsdag, jeg har fri i dag og skal nyte en kopp sjokoladekaffi på KaffiBaren, photoshoot for Overvåg og Vintage&Luxury, jeg gleder meg;) Så er det snart helg og jeg kan nesten ikke vente! Lørdag lurer det en stor overraskelse;) Følg med! Jeg kan avsløre at i morgen skal det bakes min berømte Guccikake;)

Den beste tiden er nå, la la laaa:)

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helensaevik.blogg.no

Helensaevik.blogg.no

34, Herøy i Møre og Romsdal

Blogger og modell. Jobber hos Overvåg Ulsteinvik. Motebutikk i hjertet av Ulsteinvik. Vi fører kjente merker som Acne, FWSS, Michael Kors, Gant, Tiger of Sweden, Marc Cain, Filippa K, Swims. For henvendesler helen.sobee@yahoo.com

hits